Az iskolabezárás miatt csak szabi vagy táppénz jöhet szóba?
Vagy persze fizetés nélküli.
Erre még nem találtak ki semmit? Romániában van külön szabadnap erre és 75% bért fizetnek alatta, ahogy olvastam.
Elváltam, egyedül nevelem a kisiskolás gyerekem, nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Nálam is ez a helyzet, én ma ülök le a főnökkel erről beszélni. Szerencsére az enyém normális, már küldött kör emailt, hogy jelezze akinek otthon kell maradnia.
15 nap szabit ad, ha azon felül még pluszba kell maradni, arról a könyvelőt kell kérdezni mik a lehetőségek.
Majd megirom mit mondott de esetleg te is megkerdezheted a cég könyvelőjet erről.
Legálisan a tp sem jöhet szóba iskolabezárás miatt.
Kiveszed a szabit vagy igényelsz fiznélkülit. Kiadni is csak hét napot kötelesek, ha 15 nappal korábban kéred. Közös megegyezéssel ez felülírható, mindenki próbáljon egyeztetni a munkáltatóval.
5!
Eppnazert kell bővíteni, mert jelenleg a munkáltató dönthet.
Utolsó!
Ha fizetesnelkulire engedi a munkavállalót, az neki semmibe nem kerül, de ne zavarjon. Felvehet ideiglenesen valakit, aki addig dolgozik. Ennyi
Kormánytisztviselő vagyok, sajnos nem lehet csak úgy egyezkedni.
A kormány részéről meg nagy csönd van.
Utolsó tévedsz. A munkáltató fizetés nélküli szabi alatt is fizet járulékot az alkalmazott után.
És azt te sem gondolod h veszek fel gyorsan valakit h "gyere dolgozzá 1-2-3 hétig nálam" betanítás? Meg aki eddig nem dolgozott, biztos most megy majd munkát keresni.... Mert most annyira akar
Hagyjuk már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!