Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Velem akar jönni busszal, de...

Velem akar jönni busszal, de én meg félek hogy nem lesz miről beszélgessünk, nagyon félek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap kezdek az új iskolában, és vidékről fogok bejárni. Van egy osztálycsoportunk, már tudom kik lesznek az osztálytársaim. Az egyik fiú, szintén vidéki mint én (a többiek abba a városban laknak ahol a suli van) és azt mondta hogy szeretne velem jönni busszal. Viszont én nagyon nehezen barátkozom, nemtudom miről beszélgessünk és nagyon parázok a holnaptól :( A busz kb. Fél óra alatt ér be az iskolához, fogalmam sincs mit csináljak, nem nagyon szeretek így idegenekkel menni, főleg hogy fiú és még kevesebb témánk lenne, nagyon nem szeretnék kínos csendet...Légyszi segítsetek, mit tegyek? 16l

2021. aug. 31. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem örülj, hogy mire beértek, már lesz legalább 1, aki nem idegen.

Nyugi, ha nem lesz téma, nem beszélgettek. Ennyi.

2021. aug. 31. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem kötelező beszélgetni vele.

Elsőre csak figyelj rá, válaszolj neki. Akkor mesélj, ha van valami jó téma.

Ha meg nem akarsz beszélgetni, mondd meg neki, hogy izgulsz.

2021. aug. 31. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:

egy beszélgetés általában nem előrefelkészüléssel zajlik, hiszen nem tudhatod, milyen témákról szeret csevegni.

Általában úgy indul, hogy köszöntök, aztán lemegy pár mondat arról, hogy vajon milyen leszaz új hely,a régi ilyen meg olyan volt, erről elsztorizgattok. Vagy, ha nem akkor elmesélitek egymásnak, hogy hogyan indult a reggel, majd arról eszetekbe jut valami, azt elmesélitek és így tovább.

2021. aug. 31. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!