Szerintetek befogja íratni az igazgatóit?
Szval leirom a tortenetet.
Én, a tesóm, +még 5 barátom elkovettunk par dolgot. Online oktatas kozben ki volt a fszunk konkretan az osszes tanarral. Ugy dontottunk h szerkesztgetunk az ofonkrol par hulye kepet, (leszedtuk a facebookjarol a profilkepet, es arra szerkesztettunk dolgokat)
A tobbi tanart csunya szavakkal illettuk. Termeszetesen az ofo kirugassal es rendorseggel fenyegetett, de ez vegul egyikse tortent meg. Ugye az igazgatoit sejtettuk h majd beirja. De még nem kezdodott el a suli. Kivancsi vagyok. Szerintetek be fogja irni, vagy hagyja a francba, es ad még egy eselyt?
Értem, ez így eléggé speciális eset, hogy pont a szünetben derült ki. Lehet, hogy utólag már nem tud mit tenni - mert az intőket dátumozni kell azzal a nappal amikor a házirend-megszegés történt - , de arra számíts, hogy szívatni fog benneteket, de valószínű a többi tanár is.
Szintén nem derül ki, mit csináltatok a képpel? Addig oké, hogy bohóckodni volt kedvetek, de hogyan derült ki? Feltettétek valahova? Elküldtétek valakinek, aki felnyomott titeket? Meg milyen képekről van szó? Valami mém? Vagy valami nagyon durva dolog? Milyen bűncselekményt valósítottatok meg ami miatt rendőrséggel fenyegetőzött?
A tavalyi/nyári tevékenységetek szerintem nem számítható bele az új évbe, a magatartásotokat pedig nagy színtben rontaná, így nem hiszem hogy beírja/hatja.
E mellett pedig, jobb ha azzal is tisztában vagytok, hogy ezek nem üres fenyegetések voltak.
Az igazgatói talán a legkisebb dolog, amit kaphattok, főleg ha tényleg komolyan veszik a tanárok.
Ezek fel is kerültek valahova, vagy megosztottátok valakivel? Vagy honnan tudnak róla?
Ha kikerültek, megosztottátok (talán ha egymásnak elküldtétek is, de ebben nem vagyok biztos) akkor személyiségi jogakat sért az is, hogy engedély nélkül használjátok, mert gondolom nem kérdeztétek meg őket (ezért elvileg beperelhetnek).
Bár nem tudom az súlyosbít-e rajta, hogy rajzoltatok rá, főleg hogy a tanár közfeladatot ellátó személy (gondolom ezért tudnának kirúgni). Lehet hogy nem is kell hogy kikerüljön, eleve jogsértő a dolog.
Nálunk órai felvételek kerültek ki az internetre színtén a tanár rossz színben feltüntetésével. Ebből több éves bírósági ügy lett, azóta is szív mindenki a suliban (és a környék többi sulijában is), mert sokkal szigorúbban veszenk mindent.
Az volt az igazgatói intő, amikor egyik osztálytársam véletlen küldött egy trágár angol nyelvű matricát az egyik VOLT tanárunknak, aki szólt az ofőnek.
Ilyen szempontból nagyon szerencsésen megúsztátok, ha be írja se mondanék semmit a helyetekben és tanulnék rendesen az óráin, mert valószínű nagy gondot okozhatott volna nektek, de nem tette.
#7.
Lenyegeben leszedtuk a kepeit a facebookjarol es cigarettákat, lángosokat, meg pélokat rajzolgattunk es szerkesztettunk oda. Tudom csunya dolog de o sem bant velunk valami szepen. Ugyanazt mondta, hogy szemelyi jog sertes es ez rendorsegig is elfajulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!