Az hogy lehetséges, hogy budapesti lány kap kollégiumot budapesti egyetemen, én viszont szegény vidéki diákként (anyám rokkantnyugdíjas és egyedül nevel) nem kaptam kollégiumot?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 17:14
21/24 A kérdező kommentje:
Dolgozzon és béreljen szobát ő. Vagy a szülei miért nem béreknek neki? Úgyis gazdagok..
Ezek a burzsujok mindent megkapnak amit akarnak. Lehet lefizette a kollégiumi ügyintézőt is
2021. aug. 23. 20:34
22/24 anonim válasza:
lehet ám fellebbezni is, mert én nem hiszem, hogy hátrányos helyzettel amikre 20-30 pontokat osztanak a felvételiken nem lehet egy befutó helyet megcsípni
már persze ha nem kamu a kérdés egyáltalán
23/24 anonim válasza:
A #21-es komment alapján kamukérdés lesz ez, csak utálkozni akart egy sort a gazdagokon😀 Ha tényleg “mélyszegénységben” élő vidéki diák lenne, kapott volna helyet a kollégiumban.
24/24 A kérdező kommentje:
Nem, mert a protekciósok kitúrnak mindenkit
Elsőévesként kaptam kollégiumot és akkor is egy pesti volt a szobatársam. Bent sem lakott a koliban!! Néha lyukasórán feljött és ennyi! De nem aludt ott.
A nyírségi falusi csoporttársam meg már akkor sem kapott kollégiumot.
2021. aug. 24. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!