Miért fáj másoknak hogy rokkantnyugdíjas vagyok?
Ennek is ugyanaz a lényege,a tipikus magyar pr0li mentalitás:
Mindenki szemét,akinek 5 Ft-tal többje van,és mindig a másikkal kell foglalkozni.
Szerintem szopasd őket,terjeszd el,hogy 2 milliót kapsz havonta,hagy egye őket a fene.
Jaj, nem az fáj nekik, hogy rokkantnyugdíjas vagy, hanem irigyek amiért nem dolgozol. Azt leszarják keresztben, hogy milyen bajod van úgy egyébként.
Nekem még rokkantnyugdíj sem jár, mert nem járok el a kezelésre. Fizetem magam után a TB-t, holott nem is használom ki - esküszöm ha bele is döglök, nem is fogom -, elvagyok a magam kis dolgaimmal, a férjem még szereti is így, de Isten irgalmazzon, hogy bárkinek be kelljen vallanom, hogy nem dolgozom, mert onnantól mindenki átmegy köcsögbe, teljesen mindegy, milyen szimpatikusak voltunk előtte egymásnak. Ez már csak ilyen. Magyar proli mentalitás, ahogy már említették.
"3-aska: mivel egy rokkantnyugdíjas is fizet adót, vásárol, amiből megint megy valamennyi adó, stb., így Ő is tesz valamit be a közösbe."
Te tényleg ennyire sötét vagy? Annak egy részét teszi vissza a közösbe, amit egyébként is a közből kapott... Logika level 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!