Miért fáj másoknak hogy rokkantnyugdíjas vagyok?
Megkérdezhetem, mi a problémád? Vagy az egyik válaszolónak. Mitől leszel rokkant? Csak azért kérdezem, mert ha látványos problémád van, azt az emberek jobban megértik - tapasztalatom szerint. Én hál istennek nem vagyok rokkant, de gyerekkorom óta súlyos gerincbajom van és a lábammal is van probléma. Azzal riogatnak, hogy tolószékbe fogok kerülni, vagy hogy nem tudok majd szülni, mert a gerincem nem bírja el a gyerek súlyát. De amúgy nem látszik, nem vagyok görbe meg ilyesmi. Aki tudja mit kell nézni, az látja, de nem is ruhában. Én azt tapasztaltam, hogy az eberek nem fogadják el, hogy beteg vagy, ha nem látják.
Gimiben megkérdezte egy lány az orthopéd cipőmre, ami rohadt drága volt, direkt az én lábamra:
- Ezért mennyit fizettél?
- 50 ezerért csinálták.
- Én ezret nem adtam volna érte.
Nem értette mi a baj ezzel. Én se adtam volna. Én is szívesen vettem volna 3 magassarkút ebből a pénzből, csak nem tudom felvenni őket. (Szó szerint, nem úgy, hogy nem tudok bennük menni.)
Szerintem az emberek legnagyobb része pont lexarna téged....
De gondolom az életben is ezt csinalod mint.most itt....
Az emberek dolgoznak 8-13 órában, es épp hogy megélnek, de te simán a képulbe vágod bicskanyitogatóan, hogy "Nem akarok dicsekedni de de elég szép összeget kapok az államtól ".....
A lényeg a kapodon van.... abbolkapsz egész szép összeget, amiérz más 8-12 oraban megdolgozik. Aki dolgozik, az epp hogy kijön, te meg ide dörgólöd, hogy elég szép összeget kapsz.... tudod jobb lenne ha nem provonálnál, és akkor mindenki le is xarna....
De tudod a karma... gondolom nem véletlen ami, és ahogy történt... de nem lehetsz olyan angy ronkkant ga mellette tudsz dolgozni....
Tudod anno az ilyen emberek hova mentek? Tudod kapaszkodj meg a levesbe....
Ne provokálj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!