Az hogy lehetséges, hogy budapesti lány kap kollégiumot budapesti egyetemen, én viszont szegény vidéki diákként (anyám rokkantnyugdíjas és egyedül nevel) nem kaptam kollégiumot?
1. Tanulmányi alap miatt,mert olyan magas a pontszáma a többletpontok miatt is
2. A nagyszülős. Én is meg akartam csinálni,de én 2 órára lakok,nem 10 perc,viszont 1 lépés kimaradt és így sem sikerült volna úgyhogy:
3.Mindkettő
De nem értem,aki 10 percre lakik minek koli. Persze valamelyest értem,biztos ismerkedés,buli,szülőktől eltávolódás,kicsi magánélet,de ez önzőség így. Mondjuk az itt nem meglepő tulajdonság,de azért ez gáz.
Hát ne haragudj, de amennyiben esetleg bántalmazás az oka, (ne legyen így!) akkor inkább neki szavaznám meg a helyet. Téged nem vernek el otthon ha vársz egy félévet, őt lehet, hogy igen.
Ha pedig annyira kiemelkedő tanulmányi eredménye van, hogy ezzel elnyert egy helyet, akkor pláne megérdemli. Bocs, de a tehetséget és a szorgalmat is támogatni kell, nem csak a rászorulókat.
4.2 lett az átlagom..
Mind1, kiiratkozok. Megyek szakmát tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!