Volt iskolatársakkal tartjátok a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 11:18
11/13 anonim válasza:
Nem! Kcsög mind! Én is az vagyok!
12/13 anonim válasza:
Néhányan fenn vannak Facen, Instán, de ritkán beszélünk, általában akkor, ha meghal egy tanár vagy, ha valaki nosztalgiázik és régi kéleket küld.
Idén lett volna a 10 éves talalkozó és egy gyerek lelkesen ki is írt egy posztot a fb csoportba, hogy mikor találkozzunk,, mindenki leírta alá, hogy hol és mikor érne rá. Aztánennyiben maradt.
Pár hónappal később én leírtam alternatív helyszíneket, időpontokat, megigértem, hogy megszervezem és erre alig pár ember írt vossza, ők is azt, hogy nem érnek rá.
Belegondolva, igazából nem is értem az osztálytalálkozó lényegét.
Vannak gyerekek, akiket látásból ismertem, majd elmondják nekem, hogy mi lett velük, amikor azt se tudom, hogy honnan indultak
13/13 anonim válasza:
Általánosból egy lánnyal megmaradt a barátságunk, gimiből pedig 1-2 volt osztálytárssal írogatunk néha. Próbálok többször nyitni, de az ő részükről hamar elhal a beszélgetés sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!