Mit remélsz a következő tanévre?
kettes... hagyjad már szegényt hát nem érted hogy direkt, viccből ír így?
Kérdező: Most váltok sulit így remélem élőben ott leszünk hogy egyáltalán megismerjem az osztályom.
Nem célom a kötekedés, de miért van ez a kérdés napi 3x feltéve?
Nem mindegy? Akkor kell átlépni a patakot amikor odaérsz.
"miért van ez a kérdés napi 3x feltéve?"
Mert sokakat érdekel, és legtöbben beszélgetni járnak ide, nem olvasni (a már korábban feltett hasonló kérdéseknél a válaszokat).
Én az online oktatás mellett szavazok dolgozóként.
Lehet, visszamegyünk az irodába, nem hiányzik, hogy reggel meg délután a belem kitapossák a villamoson, mert mindenki viszi-hozza a gyerekét, úgy, hogy az ajtóban áll meg mindenki, tehát fel se tudjál tőlük szállni,meg a kamaszokból álló bandák az aurámba üljenek/álljanak és üvöltözve beszélgessenek. Reggel azon filózol hogy lesz e ülőhely? Ugyan már, örülj, ha állóhely van :D Ha valami csoda folytán akad ülőhely, élvezd egy megállóig, mert akkor a 120 km/h-val közlekedő nagymama a kisiskolás unokával úgyis süvítve odarohan hozzád vagy, ha nem ő, akkor az anyuka a hatévesével és már adhatod át nekik a helyedet. Ha pont nem veszed észre, mert olvasol egy izgalmas regényt és belemerülsz, akkor arra leszel figyelmes, hogy mindenféle féregnek elhordanak, megüvöltöznek, hogy add már át a helyedet, ahelyett, hogy finoman szólnának...
Iskolás koromban busszal jártam. Gyűlöltem, hogy nem tudtak gyakrabban járatot küldeni, aminek a következménye az lett, hogy az ajtónak préselve utaztam, kamaszkodnom se kellett, mert szó szerint nekinyomtak az ajtónak. Sőt,hátha annyira se volt hely, hogy a sofőr a táskámra csukta az ajtót. Kilógott a hátizsákom a buszból a következő megállóig...
Szóval legyen az online vagy a gyakoribb járatok.
"Én az online oktatás mellett szavazok dolgozóként."
Tárgyald le a munkáltatóddal. Az aurádnak semmi köze a tanévhez.
9, a kérdés az volt, hogy ki minek örülne, nem az, hogy a szavazás eredményével mennek is a felsőbb emberekhez.
Én elmondtam, hogy miért érezném jobban magam, ha nem egy survivor kalandtúra lenne a be és a hazautam,azért,mert az utasok létszáma szeptembertől a duplájára növekszik, mert az volt a kérdés, hogy ki mit remél. Én ezt remélem, de valószínűleg nem lesz így.
Kár ezen tovább vitatkozni, hogy nem egyezik meg a véleményünk. Olyan,mint amikor a nyárutálók és a nyárimádók összekapnak az időjáráselőrejelzés miatt.
Te élőben szeretnél suliba menni és nem zavar a tömeg az utazás alatt, én nem szeretnék tömegben utazni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!