Meglátott a tanárom nyilvános helyen vizelés közben mit csináljak?
9, akárhol meglátja. Tudod én hány utcán pisáló embert látok?
És csomóan ápolt, józan fiatalok, akik a metróról, a buszról, a villamosról leszálva és egy zöldes területen csurrantanak egyet.
Sőt olyat is láttam, hogy valakire az utcán rájött a hígfosás és berohant egy eldugodt részre. Sőt egyszer nekem annyira kellett brunyálnom, hogy én is ott intéztem a dolgom. :D
Van nálunk két ilyen terület is, ahol hivatalosan nem szabadna csuriznod, de, ha meglátsz oda bemenni valakit, szolidarításból nem mész be oda, máskülönben pisáló, kakáló embert látsz és mind a ketten zavarba jöttök. :D
Sőt, egyszer külföldön (egy fejledt ország) a belváros kellős közepén egy 10 év körüli lány letolta a sortját, lefuggolt és elkezdett pisálnia betonra.
Ott a felnőttek moderálják magukat, de a gyereket simán megpisiltetik az utca kellős közepén. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!