5-6 millió beoltott mellett lehet már közel sem lesz olyan rossz a helyzet hogy megint be kelljen zárni a sulikat?
Szerintem is kissebb a távoktatásra az esély.
Persze meg van,mint mindenre is,de lényegesen kisebb,mint mondjuk márciusban.
1
Én is ebben bízok, bár elég introvertált vagyok de nincs kedvem megint egy fél évet otthon tölteni..
3
Szerintem már mindenkinek ki van a töke a lezárásoktól és a maszk viseléstől és mivel jövőre választás ezért szerintem nem kockáztatnak meg még egy akkora lezárást (akár a 2/3 is veszélybe kerülhet) mint eddig volt (csak ha tényleg a szükség diktálja- annyi a tényleges halott vagy beteg).
Tavaly szeptemberben lettem gimnazista. Szar volt hogy majdnem egész évben otthon ültem. Szerencsére a mostani osztályom nagyon jó, nem úgy mint az általános iskolai... Szóval ezért nem örültem a távoktatásnak.
Ugyanakkor örültem hogy nem háromnegyed hatkor kell felkeljek, és kelhetek nyolckor.
A 6milió beoltott a jelenlegi tempóval, oktober közepere lesz meg.
Es pont akkor lenne esedeked az iskolazár. De szten pont a 6millió miatt nem fogják bezárni a sulikat.
Eddig is arra verte a nellet a kormany hogy milyen kva jól telesítünk es mennyi a beoltott...
Most 6 milliónál el fogják dobni az agyukat, és OV lesz a szuperhős aki megmenti a vakcináival az orszagot, az esetleges bezarastól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!