Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 5.5 millio beoltott utan...

Norbert:3 kérdése:

5.5 millio beoltott utan lehet menni kondiba vedettsegi nelkul?

Figyelt kérdés
Konditerem,sport,virus

#konditerem #5millio beoltott
2021. jún. 29. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

engem már a múlt héten is lazán beengedtek a terembe.

de elvileg igen. 5.5 milla után lehet menni és moziba, vendéglőbe,állatkertbe, szállodába, strandra, ahova eddig nem, meg rendőrök álltak a bejáratnál és kérték az igazolvány felmutatását.

am tiszta gáz volt, hogy megyek a gyerekkel az állatkertbe és akkor nem engedtek be.

kérdeztem, ha negatív tesztet hozok, akkor bemehetek?

nem.

értem...tehát külföldre utazhatok negatív teszttel, de a sza ros állatkertbe nem engednek be?

hát...sajnáljuk.

2021. jún. 29. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenhova be lehet menni kivéve szórakozó helyekre és tömegrendezvényekre.
2021. jún. 29. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahova járok már most is. Ha van védettségid és felmutatod, akkor bemehetsz ha nincs, akkor alá kell írnod egy nyilatkozatot, hogy nem vagy kovidos és egy jelenléti ív szerű dolgot, hogy pontosan mikor léptél be a terembe.
2021. jún. 29. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3# ez nem semmi 😂 Honnan tudhatja valaki magáról azt, hogy kovidos vagy sem, ha elvileg tünetmentes hordozó is lehet, akikre azt is mondták már, h az olyanok szuperfertőzőek (ezen amúgy azóta is röhögök, ha meghallom)? Na mindegy. Amúgy le se sz*rták eddig is, legalábbis embere válogatta, meg persze ki mennyire hipochonder. Vagy elkérte valamelyik a kártyát vagy engedett utadra.

Az állatkertes dolog meg egyszerűen eszméletlen, h ilyesmi megtörténhet.

2021. jún. 29. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahaam, Köszi szépen a válaszokat!
2021. júl. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!