Mit gondolt a srác Rólam a ballagáson?
Az utolsó napon történt a suliban a ballagáson.
Szóval mi ballagtunk és még kettő másik osztály. Mi már ott voltunk a helyünkön. Egyszer csak hallom, hogy ének jön valahonnan. Aztán a másik kettő osztály jött, és énekelték a Ballag már a véndiákot.
Mikor közelebb értek, észre vettem azt a srácot, akivel logópédiára jártam. Ő akkor nem vett észre.
Ettől kezdve nem néztem arra!
Elkezdődőtt a ballagásnak az ünnepélye, én meg a nyelvemel körbe köröztem a számban! (Ez ciki szerintem.)
Mikor vége lett mentünk be a suliba. Akkor a srác és az egyik barátja ott mentek el előttem keresztbe. Csak előre néztek. Mentem tovább.
Közben egy fiú rálépett a lábamra, bocsánatot kért. Nem mertem hátra nézni!
Ott voltunk már az épületben, ahol lépcső is volt. Az osztályom nagy része balra vette az irányt a liftekhez. A liftek felé néztem, ahol sokan voltak.
Aki velem volt családtag mondta, hogy nagyokat lépek, megálltunk. A srác meg fel ment a lépcsőre megállt és felénk nézett. Oda néztem Rá. Vidám voltam. (Akkor mögötünk jött.) Nem mosolygott, komoly volt. A sötét ballagási ruhájában, úgy nézett ki, mint egy herceg vagy egy ügynök. Aztán elment.
Én írtam ezt a kérdést, de másik fiókom van!
Végre megvan a srác neve, kiderült, hogy rosszul emlékeztem a nevére!
Mit gondoltok, hogy és mi írjak Neki?
"Szia, XY!
Örülök, hogy megtaláltalak Messengeren! Hogy vagy, hogy telik a nyár?" - valami ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!