Mit gondolt a srác Rólam a ballagáson?
Az utolsó napon történt a suliban a ballagáson.
Szóval mi ballagtunk és még kettő másik osztály. Mi már ott voltunk a helyünkön. Egyszer csak hallom, hogy ének jön valahonnan. Aztán a másik kettő osztály jött, és énekelték a Ballag már a véndiákot.
Mikor közelebb értek, észre vettem azt a srácot, akivel logópédiára jártam. Ő akkor nem vett észre.
Ettől kezdve nem néztem arra!
Elkezdődőtt a ballagásnak az ünnepélye, én meg a nyelvemel körbe köröztem a számban! (Ez ciki szerintem.)
Mikor vége lett mentünk be a suliba. Akkor a srác és az egyik barátja ott mentek el előttem keresztbe. Csak előre néztek. Mentem tovább.
Közben egy fiú rálépett a lábamra, bocsánatot kért. Nem mertem hátra nézni!
Ott voltunk már az épületben, ahol lépcső is volt. Az osztályom nagy része balra vette az irányt a liftekhez. A liftek felé néztem, ahol sokan voltak.
Aki velem volt családtag mondta, hogy nagyokat lépek, megálltunk. A srác meg fel ment a lépcsőre megállt és felénk nézett. Oda néztem Rá. Vidám voltam. (Akkor mögötünk jött.) Nem mosolygott, komoly volt. A sötét ballagási ruhájában, úgy nézett ki, mint egy herceg vagy egy ügynök. Aztán elment.
Lehet,hogy hiányozni fogsz neki
Lehet,hogy titokban mindig benned gyönyörködött, rólad ábrándozott
Lehet,hogy fájt a szíve,hogy elszúrt egy lehetőséget,és azé volt szomorú
Nagyon köszönöm a válaszokat!
12-es felvidítottal nagyon most!
Oke. Tehat a fiu kibszottul semmit nem csinalt azon kivul, hogy teljes erovel ballagott. Te forgattad a nyelved a szadban, nagyot leptel.
Konkluzio. Tehat szerelmes volna-e beled, ez volna a kerdes, vagy tetszel-e neki.
Irj novellat errol hepienddel.
A sztorid érthetetlen, de van még más is ami mellett nem tudok elmenni. Ti fiatalok, folyton a közösségi platformokon lógtok. Miért nem írsz rá, ahogy azt a 15-ös javasolta?
"Csá, Mizu? Te is jól érezted magad a ballagáson, ahogy én? Csak mert olyan komolyan bámultál rám... na mindegy, nem ülünk be valahova? Van itt egy remek fagyizó a közelben."
Kb ennyi lenne. Persze a szöveg,némely helyen behelyettesíthető a számodra szimpatikusabb szavakkal.
off kérdés: A csá és a mizut használják még manapság a fiatalok?
Nem tudom, de hogy neked tetszik ő az biztos :D
Ha már élőben nem megy, akkor legalább vmi közösségi oldalon keresd meg!
16
a mizuban nem vagyok biztos, de van egy 16 és 11 éves unokatestvérem, ők csá-val köszönnek egymás között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!