Ha megláttak, miért csinálták?
Lehet, hogy szimplán megdöbbentek, hogy "Jé, ez nem az xy a gimiből?" és ezt láttad az arcukon.
Nekem olyan volt egyszer, hogy felnőttként megláttam egy plázában egy volt osztálytársamat és odamentem hozzá köszönni és ő elküldött engem, hogy hagyjam őt magára, nem kíváncsi rám. Nagyon megalázó volt. Azóta mindenkinek csak intek a távolból és megyek tovább, ha látom, hogy ők oda akarnak jönni, akkor megengedem, de én senkihez sem megyek oda.
A távollétedben jól kilettél beszélve és közösítve. Erre meg visszatolod a képed... Van bőr a képeden az biztos. :D
Csak ugratlak, el ne hidd! Valószínű tényleg azért bámultak, mert ár nem jársz oda. Nahát, ez itt? Ha a távozásod körülményei nem voltak botrányosak, nem utáltak ki, vagy szekáltak, akkor nem kell semmifélét belegondolni. Hacsak nem változtál meg külsőleg, de látványosan. Pl: Meghíztál de bazira, vagy éppen kiszépültél(lány vagy?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!