Engem nem közösítettek ki, voltak barátaim is, tanárokkal is elvoltam, mind általánosban, mind gimiben, mind főiskolán. Tanulni is jól tanultam, mégsem szerettem iskolába járni.
Dolgozni sokkal jobban szeretek.
Nem szerettem, hogy koran kell kelni, nem szerettem hogy sok toltelektargy volt mar gimiben is. Ez egyetemen meg jobban feltunt, hogy oslat tanulok amit soha nem fogok hasznalni. De ott legalabb megoldodott a koran keles problemaja, mert siman nem jartam be orara. :D
Egyebkent szerettem az embereket, szerettem magat a kozeget, a sok csicsergo embert, a számomra erdekes tantargyakat, az epuletet, a tantermi szagot. Tudom, beteges. :D
Én szerettem. Az általánost is, a gimit is, és szeretem az egyetemet is.
Általánosban nem kellett tanulni, mégis kb kitűnő voltam. Az osztalytársaimmal jól kijöttem. Jó volt a közösség, és amúgy a suli is. Jártam versenyekre is, lett majdnem egy nyelvvizsgám (nem angol)
Gimiben is szinte kitűnő voltam, bár már volt, hogy kellett tanulni, de kb csak azt a két tárgyat, amiből faktos voltam (azaz, azokat a tárgyakat szerettem). Egyébként egy nagyon jó gimibe jártam, rengeteg lehetőség volt, jó tanárok, csoportbontások, versenyek, jó közösség, programok stb. Imádtam az osztálytársaimat. Nem volt semmi panaszom a sulira
Most egyetemista vagyok és akár hiszitek, akár nem, én pontosan azt tanulom, amit akarok. Nincs semmi felesleges extra dolog mellé. Nagyon szeretem az egyetemet, a tanáraimat, mert jófejek, rendesek, emberként kezelnek és jól oktatnak, érdekesen. Szeretem a csoporttársaimat, mert ők megértenek egy olyan szinten, amit sosem hittem volna, hogy lehetséges. Ráadásul még piacképes is lesz a diplomám, azon kívül, hogy a hivatásom is. Egy tökéletes abszolút győzelem ez a szak számomra. Még a többi sulim is mind olyan volt, hogy jobban nem is járhattam volna velük.
És még sorolhatnám. Én szerettem/szeretek suliba járni.
@09:18
..és ha mutogatnák, az miben segítené azokat az embereket, akik esetleg töredéke olyan szellemi kvalitásokkal van megáldva mint ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!