Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi volt az a legkirívóbb...

Mi volt az a legkirívóbb dolog, ami miatt az osztályodban valaki beírást kapott?

Figyelt kérdés
Mit csinált a tanuló? Melyik tanár adott beírást? Hányadik osztályban történt? Mit gondoltál erről akkor és most mit gondolsz?

2021. júl. 23. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban történt még, már nem is tudom melyik osztályban: egy lány "bűzbombát" tett énekkaron az egyik pad alá. Régen, a suli melletti kisboltban lehetett kapni, ilyen kis tenyérméretű csillogós zacskóban volt. Nem volt nagyon erős, de annyira mégis, hogy az egész terem érezte a szagát.

Órán leteremtették, kidobatták vele, majd ott maradt egy kis elbeszélgetésre. Következő nap már beírása is volt.

2021. júl. 23. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

Volt egy tanár,aki nagyon szigorú volt.

2-es magatartással fenyegetőzőtt,holott jegyet sem kaptunk még csak pontokat meg ilyesmi.

Na de hívtam a nagyit,na az nem kímélte. :D

Az egész osztály mosolygott,röhögött mikor megtudták hogy én holnap behívom a nagymamámat. XDD

Na és akkor korrepetálásra néhányunknak kötelező volt menni.

" Én ekkora lebaxást még nem kaptam "

Normális lett,az is volt csak sokszor túllőtt a határon.

Másik : Cigó,kis takony ott eszik az ebédlőbe.

Már akkor egy kötekedős genyó volt,a vér nem válik vízzé.

Berúgták az ablakot... Remélem finom volt a főzelék,te tetű sejthulladék.

Nem volt valami minőségi az étel,azt hozzáteszem.

A szinálkok ízesítették mint salátát a joghurt gondolom.

2021. júl. 23. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
5-esek voltunk amikor az egyik fiú osztálytársam, pajzán szerelmes levelet írt a lány osztálytársamnak. A lényeg, hogy a szavak elején, a kezdőbetűket összeolvasva a lány nemi szerve jött ki. Fura, hogy még emlékszem a versre :D lyukas órán csónaklopás a közelben lévő tónál.
2021. júl. 25. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hoztam ilyen kis durrogatos petárdát,és mindenkinek adtam xd

Meg kiugróttam az ablaton...az 2-dikról tesa xd

2021. aug. 7. 05:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Nálunk az egyik srác egyszer azért kapott osztályfőnöki figyelmeztetést harmadikban, mert az elégtelen osztályzatait átírta az ellenőrző könyvben négyesre.
2021. aug. 7. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Kalapáccsal rávert a hülyeg,erek a másik gerincére, aki ezután inkább magántanuló lett.
2021. aug. 12. 09:18
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

16

Júj,és miért?

2021. aug. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!