Mi volt az a legkirívóbb dolog, ami miatt az osztályodban valaki beírást kapott?
5-6. osztályban egyszer egy srác eldurrantott egy petárdát a folyosón. Senki nem volt ott a közelben.
Meg volt egy szabály, ha 3x nincs nálad az ellenőrző, akkor osztályfőnökit kapsz, nekem egyszer ezért került bele...
Illetve,egyszer 7-8. osztályban az igazgatóhelyettestől kaptunk 5-en (kapaszkodj), mert bentmaradtunk focizni.
Nem randalírozni, meg nem cigizni, focizni baszki.
Az első teljesen jogos, nyilván akkor nagy dolognak tűnt,de ha pont jön valaki, és ott egy petárda, az necces.
A másik kettő meg... Hagyjuk.
Az a helyzet, hogy a történet kirívósága nem függ össze a beírással. Nem tudom ki miért kapott, de tudok pár elég extrém esetet, amiért nem kapott senki.
Eszembe jutott egy, amiért kaptak: pénzért pletykát vettek.
Szerintem semmi köze nem volt hozzá az ofőnek. Az egyik pletykált, a másik meghívta valamire a büfében. (Általános iskola)
Másik eset: (tegyük fel hogy németes a csapat fele) a németeseknek felsőben tartottak angol órát, de ők/mi egymás között németül beszélgettünk, ami nyilván zavarta az angoltanárt, mivel nem értette.
Véleményem: imádom a magas színvonalú trollkodást. (Egyébként én tipikus mintadiáklány voltam), ez is általánosban.
Ugyanilyen nyelvi "probléma" volt még pár helyen.
Amik megtörténtek, de nem lett beírás belőle: tetőre mászás falon, tetőre mászás villámhárítón, egymás cuccainak kidobása az ablakon, füllyukasztás óra előtt (legyen ennyi elég, nem is minden publikus)
Egyébként jó osztály voltunk elit suli, de ezek már gimiben😂😂
Tanulság: a beírással csak általánosban fenyegetőznek.
Nem beírás volt, annál rosszabb...
A koleszban egy srácnak volt egy nagyobb kése. Nem használták semmi rosszra, de jó volt kolbászt meg ilyeneket szelni. Az eszesek kitalálták, hogy milyen jó ötlet lenne kitámasztani vele a vadiúj műanyag ablakot. Hát reggelre a kés éle kiszúrta az ablak keretét úgy másfél centi mélyen. A srácot kirúgták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!