Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bevállalnátok a fogszabályzót...

Bevállalnátok a fogszabályzót egyetem előtt?(lent kifejtve)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos én alapvetően olyan családból jövök ahol nem annyira fordítottak nagy figyelmet a fog rendbentartására. Elsősorban ezt a szüleimre értem, hisz pl engem nem ők tanítottak meg fogat mosni, hanem az oviban tanítottak csak. Aztán ha valami miatt fogorvoshoz kellett menni nekem vagy tesómnak gyermekkoromban akkor is kb ki kellett könyörögni(holott más orvosnál ez nem volt így) illetve maguk a szüleim sem fordítanak akkora figyelmet a fogikra mint azt kellene. Nekem már általános felső tagozatában szóltak hogy a rések miatt kéne fogszabályzó de a szüleim nem engedték hiába én voltam az aki minden információt összegyűjtött róla a neten(tb támogatás stb) és nem is a pénz volt a probléma hanem szimplán az hogy ez nem érdekelte őket annyira, nem tartották olyan fontosnak. Szóval nem lett fogszabim emiatt pedig a mai napi rések vannak az első fogaim között ami engem nagyon zavar és kissé el is veszi az önbizalmam. Nemrég jutottam el oda, hogy a diákmunkás pénzemből fussa arra hogy valamit csináljak a fogammal ezert felkerestem egy fogorvost. Ő elmagyarázta hogy vagy héjakat lehet feltenni vagy a fogszabi marad. Én inkább a fogszabályzót választanám viszont kicsit eltántorít az, hogy most fogok egyetemre menni és nem tudom hogy állnának hozzá. A legtöbb fiatal már a középsuliban túl van a fogszabályozáson és nem tudom hogy egyetemen nem tűnik-e majd "kislányomnak". Alapvetően engem amúgy sem néznek 19-nek és nem akarom hogy tovább adja ezt a kislányos feelinget. Szóval bevállalnátok a fogszabályzót így egyetem előtt? Vagy ismertek olyan embert aki egyetemista és fogszabis vagy csak én fogok így "kitűnni" ?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. júl. 15. 22:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Bocsi, nagyon részletesen írtad le, úgyhogy nem tudtam végigolvasni, úgy írok:

Tesóm 25 fölött lett fogszabályzós. Gyerekkorában azért nem, mert apám valamiben nem értett egyet a fogszabályzó orvossal.

Fogszabályzósan járt dolgozni, fogszabályzós volt, amikor jött az 1. Gyereke. Nem volt semmi baj belőle.

2021. júl. 16. 08:08
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem tudtad végigolvasni?, 11-es?
2021. júl. 16. 13:40
 13/20 anonim válasza:
Én is most megyek egyetemre és még több, mint egy évig biztos nem szedik le.
2021. júl. 16. 14:07
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Mert már az eleje irreleváns és olyan részletesen írta le, hogy eluntam magam.

Kb mint a múltkori író akitől olvastam, mire eljutottam a lényegig, megőszültem.

Ha a felesleget kiszedné, nem kalandozna el az ember figyelme, amíg olvassa.

2021. júl. 16. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Most megyek egyetemre, nekem is van fogszabályzóm
2021. júl. 16. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem már nem középiskola, senkit sem fog érdekelni, hogy fogszabályzód van ahogy az enyémet se érdekelte senki.
2021. júl. 16. 15:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Középsuliban sem érdekel senkit.
2021. júl. 16. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó egyetemi évfolyamtársam van, akik most is hordják. Van akinek még jól is áll.
2021. júl. 21. 21:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Simán be vállalnám egyetemen is .

10 éves korom óta van fogszabályzóm most 17 vagyok egyáltalán nem zavart soha , gyökerek meg mindenhol vannak akik képesek mindenbe és mindenkibe bele kötni na azokkal pont nem érdemes foglalkozni .

2021. júl. 27. 11:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Igazából alatt es nem előtt akkor?
2021. júl. 27. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!