Tanárok, ha a gyereketek abban az iskolában van, ahol tanítotok, igyekszetek őt elkerülni a szünetekben vagy szoktátok keresni? Ő fel szokott menni hozzátok a tanáriba pénzt kérni vagy beszélgetni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 20:49
1/4 anonim válasza:
Hozzám elsős korában rendszeresen feljött, másodikban ritkábban, azóta nem. Vagyis néha igen, de akkor ez előre meg van beszélve hogy ma együtt uzsonnázunk vagy ilyesmi.
2/4 anonim válasza:
Mi kerültük egymást. Ami nem volt könnyű mert ugyanazon az évfolyamon volt osztályfőnök amelyikre én jártam. A kollégák vissza is éltek vele
3/4 anonim válasza:
Volt kolléganő, aki a saját kislányát tanította. Nem tudta elkerülni,
mert két párhuzamos osztály volt minden évfolyamon, és az adott évfolyamon ő tanította a magyart. A kislánynak volt nehéz, mert sokkal szigorúbban
vette, mint a többieket.
4/4 anonim válasza:
Én nem vittem magammal a kislányomat, pedig tehettem volna. Nem etikátlan.
Viszont láttam, hogy kolléganők hogyan viseltetnek a kolléga gyerekéhez.
Vagy agyon ajnározták, vagy rajta torolták meg, ha valami bajuk volt az anyjával.
Na, meg, voltak, akiknek szakmai okok miatt nem adtam volna a keze alá a gyerekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!