Egyetemisták, ti miről szoktatok beszélgetni az évfolyamtársakkal?
Figyelt kérdés
Én is egyetemista vagyok, csak attól tartok, hogy unalmas vagyok. Igazából csak iskolai dolgokról szoktunk bezsélni.
Hogyan lehetnék érdekesebb?
2020. júl. 14. 13:20
1/5 anonim válasza:
Arról, hogy milyen könyvet olvastunk, mivel játszunk, milyen sorozatot/filmet néztünk. Leginkább olyanokkal beszélek akikkel van közös érdeklődési köröm, a többieket hagyom.
2/5 anonim válasza:
Mi is, főleg. Akikkel jobban vagyok, azokkal szóbajön a munkavállalás, szabadidő is.
3/5 anonim válasza:
Csak a sulis dolgok pl. melyik óra milyen, mi volt a házi, milyen lesz a vizsga, kivel volt órád, milyen a koli, mikor mész haza stb. A többséggel csak ennyi. Nem is nagyon történik velünk sok minden, sok közös témánk sincs, annyira nem is ismerjük egymást, a többség nem is akar barátkozni vagy nem kíváncsi a másikra stb., sokakkal csak azért beszélünk, mert nem tudunk mit kezdeni magunkkal a szünetben. Nem tudom, hogy ez unalmas-e... szerintem nem, de igazából engem ez nem érdekel. A barátaimmal más, személyesebb vagy komolyabb témákról is szoktunk beszélgetni, de a szaktársaimmal csak ennyi és ők sem akarnak/tudnak másról beszélgetni.
4/5 anonim válasza:
Same, a legtöbb szaktársammal én sem beszélgetek, van pár emberrel, akikkel úgy első évben jóban lettem, aztán velük szoktam így sulis témákról is beszélgetni, meg egyidejűleg vesszük fel az órákat is.
5/5 anonim válasza:
Amikor egyetemista voltam; a tananyagról nrm beszéltünk, hanem általános dolgokról, hogy melyik órán mi történt, ha valami izgit csinált a tanár vagy a diák, hogy milyen sorozatot nézünk, hogy mi újság van velünk az egyetemen kívül, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!