Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lett már öngyilkos osztálytárs...

Lett már öngyilkos osztálytársatok, iskolatársatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan tudtátok meg, mit éreztetek, a tanárok hogyan viszonyultak hozzá?

2021. júl. 7. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Nekem egy balesetes volt, katonabolond és fegyvermániás volt a srác, valahonnan sikerült gránátot vennie és egy tóba dobta, csak nem ment neki elég messzire.
2021. júl. 11. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

A mi sulinkban évzárón beszéltek egyszer évzárón tartott egy beszédet az igazgató egy srácról, akit látásból ismertem a barátnőjével együtt, mondjuk soha mem figyeltem a beszédeken, csak egyszer az tűnt fel hogy milyen gyászos csend van és hogy a barátnője ott sírt elől. Akkor néztem és mondták hogy a srác előtte pár nappal felakasztotta magát, nem tudni, miért, mert volt barátnője is, akivel szünetben mindig kint ültek és beszélgettek és nevetgéltek, senki nem gondolta volna.

Mivel akkoriban elég depressziós hangulatban voltam, eléggé megrendített a dolog és valahol irigyeltem, hogy ő képese volt rá, hogy saját maga kioltsa az életét. Most is irigylem.

2021. aug. 5. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit kellet lepontozni a válaszomban, csak egy megtörtént esetet írtam le
2021. aug. 5. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az általános suliba járt egy srác. Félévkor megbukott matekból. Azt mondta, hogy ha év végén is megbukik, felakasztja magát.

Megbukott.

Megtette.

2021. szept. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!