Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondjak, hogy miért nem...

Mit mondjak, hogy miért nem akarok osztálytalálkozóra menni?

Figyelt kérdés
Bele se merek gondolni, hogy mennyire régen ballagtunk az általános iskolából. 32 éves osztálytalálkozót akarnak tartani, ha jól számolom. Az előző 12 évvel ezelőtt volt, ami a 20 éves találkozó volt. Bár az is olyan mintha nemrég lett volna. Szinte senki nem tartotta a kapcsolatot, és eléggé elidegenedtünk egymástól. Semmi kedvem elmenni, és bájcsevegni ennyi év után. Meg gondolom mindenkin eléggé meglátszik az idő múlása. Meg bevallom nem is igazán érdekel, hogy mi történt velük, én meg semmivel nem tudnék eldicsekedni. Szinte csak rossz dolgok történtek velem. Arról nem is beszélve, hogy anyukám a kórház elfekvőjében van, és nem tudni hogy hány napja van hátra. Idős, végső stádiumú demens beteg amihez még kb 20 féle társbetegség jött. A kedvem is elég rossz emiatt. Minden nap járunk hozzá a kórházba a testvéremmel látogatóba. Lehet-e egyáltalán mondani olyat, hogy nincs kedvem elmenni? Mert néhányan olyannal jönnek, hogy épp nem érnek rá, meg ilyesmik. De senki nem meri mondani, hogy nincs kedve elmenni. Ezzel megbántanám őket? Vagy ennyire nem szokás, vagy nem lehet ilyet mondani? Tudom jól hogy nem veszítenék vele semmit, és ha lenne következő, arra se mennék el.

2021. júl. 7. 01:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

én sem mennék a helyedben. csak annyit mondanék, hogy családi gondok miatt neked most nem alkalmas. Hidd el, nem tartozol magyarázattal senkinek.

Nekem jövőre lesz a 10 éves érettségi osztálytalálkozó, de már most tudom, hogy biztos nem megyek, mintahogy az 5 évesre se mentem el :D bár én még annyit se fogok nekik mondani, hogy kapják be :D

2021. júl. 19. 09:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Semmit. Engem is pár napja hívtak a 25 évesre, nemet kellett mondanom a munkám miatt.
2021. aug. 27. 20:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Egyetlen osztálytalálkozón sem voltam...Nincs se lelkiismeret furdalásom,se hiányérzetem.
2022. szept. 26. 11:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!