Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire bunkóság ha befizette...

Mennyire bunkóság ha befizettem a pénzt a bankettre (csak hogy hagyjanak békén) és aztán nem mentem?

Figyelt kérdés

Annyit piszkáltak hogy jön a bankett és be kell fizetni hogy végüls csak azért hogy békén hagyjanak befizettem.

de már akkor is tudtam hogy nem megyek, eszembe sem volt menni.

De itt a lóvé nesztek. Le is szálltak rólam.

Na aztán eljött a bankett és nem mentem.

Bunkóság?

Végül is a helyem kifizettem, járt 1 adag kaja + pia a pénzért, így valaki ingyen zabálhatott a kontómra! Csak jól jártak!

Nem?

2021. jún. 20. 22:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Szerintem azért mehettél volna.
2021. jún. 21. 06:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem bunkóság, hanem a saját hülyeséged. Pont mint a kérdéseid.
2021. jún. 21. 08:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lettem lepontozva? A bankett az osztálypénzből megy.
2021. jún. 21. 10:17
 15/19 A kérdező kommentje:

"A bankett az osztálypénzből megy."

A bankett nem az osztálypénzből mert még anno 4 éve elkezdték szedni, majd az igazgató leállította és a 4 év alatt egy fillért se szedtek be, amit addig beszedtek azt vissza is adták még akkor 4 éve.

nincs osztálypénz

2021. jún. 21. 10:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekünk osztálypénzből volt. Most, pár napja.
2021. jún. 21. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Simán csak hülyeség.

Én egy fillért nem adtam volna arra a szarra. Ott voltál? Nem. Akkor mit is fizettél ki? Nem fogyasztottál semmit, s még a termet se használtad.

2021. jún. 23. 19:00
 18/19 anonim válasza:
Én a szalagavatót és a bankettet is ki akartam hagyni,viszont mindenki addig unszolt, hogy mentem táncolni és kaptam szalagot (anno mérges voltam hogy pont arra a napra rakták amin szülinapi bulit tudtam volna tartani). Viszont most azt mondhatom hogy megérte elmenni. Viszont a bankettre nem mentem el és a pénzt is visszakértem, mert inkább otthon vacsoráztunk ami olcsóbb volt. Amiket hallottam a többiektől, magy mázlim volt, ugyanis hely, kaja és pia is kevés volt, a szórakoztatás meg inkább egy temetésre hasonlított. Ebből kiindulva szerintem Te se vesztettél semmit hogy nem mentél el. A bankettek már nem a régik...
2021. júl. 11. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
34%

Ma nagyon rossz a kedvem és az én hibám, mert rossz ember vagyok és ezért felmérgesítettem valakit. Megbocsátott, de akkor is mérges volt rám és egyszerűen szégyellem magam, hogy ennyire rossz és gonosz vagyok.

Sírni akartam, de nem sírtam, szerencsére, nibcs jogom sírni, mert másnak ártottam azzal, hogy rosszul szóltam hozzá. :(

2021. júl. 11. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!