Miért piszkál engem egy fiú osztálytársam??
Szerintem vedd levegőnek. Viccen kívül. Az a baj manapság minden ilyen "szivatós" tinire ráfogják, hogy gyerekszerelem. De most őszintén... Az hogy besmócerol a tanár előtt, hogy te feleljél? Nyilvánosan röhög rajtad? Ha a helyedben lennék már tuti lekentem volna neki egypárat vagy beszóltam volna neki, hogy ha nem kussol, ide hívom az apámat.
Ne vegyél tudomást ilyen gyökerekről, mert ez nem szerelem. Inkább élvezi a helyzetet, hogy te vonzódsz/vonzódtál hozzá és kicseszhet veled, nincs jobb szórakozása, mint mások életében turkálni.
Amúgy nem hiszem, hogy középsuliban elkezdene pletykálkodni, de ott nem számít annyira, mert jobb esetben nem nagyon ismeritek egymást, szóval mindenkinél az első benyomások számítanak.
#1:
Ha valaki tetszik neked, akkor alap dolog, hogy szándékosan egy tajparaszt vagy vele? Ez komolyan így megy nálatok? Hülyegyerekek...
"legnagyobb ÖRÖMÉRE mindig szerencsétlenkedek egy picit" Tehát élvezi más szenvedését. Persze azértba sok hülyének le kellett pontoznia 6-os válaszomat.
Kedves 5-ös! Nyolcadikban ilyet tuti nem csinál senki, ha tetszik neki. Max oviban...
#9-es, gondolom magadra is úgy emlékszel vissza felnőtt fejjel, mintha már fejlett érzelmi intelligenciával rendelkeztél volna nyolcadikban, csak kár hogy ez messze van az objektivitástól. A valóságban egy nyolcadikos még nagyon gyerek. Sokszor egy 18 éves is. Sőt, néha még a felnőttek is képesek gyerekeket megszégyenítő módon viselkedni.
Én nagyon is jól emlékszem, hogy milyenek voltak az osztálytársaim nyolcadikban, meg az évfolyamtársaim (legrosszabb évem volt tanulmányaim során, első osztálytól az egyetemig befejezőleg) és bizony rengeteg hasonló esettel találkoztam, mint amit a kérdező leírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!