Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jól teszi a suli hogy (nem...

Jól teszi a suli hogy (nem covid miatt) teljesen eltörölte a tanévzárót, helyette ki vannak jelölve átvételi napok, amikor 8-14h között be lehet menni a biziért és minden bohóckodás nélkül kiadják?

Figyelt kérdés

Mindenki akkor megy amikor akar, senki se kérdezi a 3 napon ami ki van jelölve miért ekkor jött. Jön amikor akar bemond 1 nevet aláír és kiadják . Kész. 2 perc.

Már ma ment a gyakorlatban, ment mint a karikacsapás. Sorban mentek az emberek, 5 percnél többet senki se várt, van aki 1 perc alatt kikapta.

nem így kéne csinálni 20 éve???

2021. jún. 17. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Anno egy hasonló kérdésnél szóba került az, hogy maga az évzáró max a kitűnőknek jó, hogy megkapják az elismerést a kemény munkájukért.

De egy kommentelő felvilágosított minket, hogy ő kitűnő volt és gyűlölte, amikor kihívták.

Ezek után megértettem, hogy nem feltétlenül jó az ha a kitűnők nyilvánosan kapnak oklevelet meg könyvjutalmat.

Szóval már 100%-ban egyetértek azzal, hogy úgy kéne csinálni, ahogy a kérdező leírta.

Amúgy, őszintén, ki figyel évnyitón meg évzárón a műsorra? Szerintem, ha az igazgató egyszer megállna a beszédben és megérne egy random gyereket, hogy ismételje el az utolsó két mondatot, csak nézne a gyerek mint Rozi a moziban...

2021. jún. 18. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Én figyeltem mindig, és szerintem a többiek is valszeg körülöttem. Hát mer ha ott állnak egy évnyitón, akkor most mit csináljanak? (1-2. osztályosoknak raktak ki padot amúgy.)
2021. jún. 18. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:
*illetve asszem, amikor én voltam 1-2. osztályos, nekünk még nem volt kirakva; de pár év múlva későbbi évfolyamokon. :):)
2021. jún. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!