Mit tegyek, ha nem szeretnék online oktatást?
Hagyd ott az iskolát és menj el dolgozni.
Mégis mit lehet rosszul megélni ebben?
Keresd meg az előnyeit, írd össze magadnak. Muszáj elfogadnod, mivel nem tehetsz ellene semmit, a diákokat nem kérdezi senki, nekik el kell fogadni a felsőbb döntést. Így könnyebb elfogadni, ha a jót látod benne.
Előnyök pl:
-nem megy el az időd utazással
-esetleg pénzt is spórolhatsz: kollégium, bejárás költsége...
-kicsit talán szabadabb vagy, valamivel tovább tudsz aludni
-hamarabb önálósodsz, mivel online oktatásban a legtöbb helyen több egyénileg megoldandó feladatot osztanak ki.
tartsd be a járványügyi intézkedéseket, és próbáld meg ösztönözni az osztálytársaid, hogy ők is (ezt csak akkor próbáld meg, ha olyan a közösség). mást nem igazán tudsz tenni, ez is inkább csak amolyan "nesze semmi, fogd meg jól", mert igazából abszolút nincs befolyásod ebbe.
inkább tedd azt, amit a 3-as is írt, keresd meg az előnyeit.:)
Én vettem részt. Nekünk úgy csinálták, hogy nem tartották meg az órákat, hanem csak leadták az anyagot, hogy csináld meg és x határidőre küldd vissza. Borzalmas volt, hiányzott, hogy halljam a tanár magyarázatát, lássam őt és az osztálytársaim, hogy ne szaggasson be 6 másodpercenként stb.
De túl tettem magam rajta, mert rájöttem, hogy így a 45 perces fizika, biosz, matek órából tudok 15-20 perceset csinálni, és egy csomó időt megtakarítok vele.
6-os voltam.
Én végzős középiskolás vagyok és imádtam a távoktatást, 4,9-es átlaggal és továbbtanulási szándékkal.
Nem értem hogy mit lehet ebben a jelenléti oktatásban szeretni, úgy szar ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!