Érdekes viselkedés ha egy végzős diák az összes iskolai vonatkozású ismerősél eltávolítja a facebookról azzal az indokkal hogy kijárta a sulit. végzett?
Tanárok, osztálytársak, iskolatársak még 1-2 szülő is. Zutty az összes egyszerre eltávolítva.
Miért? Mert végzett a sulival.
Ez furcsa magatartás?
(ja és ki tette ezt: ÉN)
Az ilyen esetekben azért néhany dologgal legyünk tisztában! Ifen, vannak bunkó, kiközösítő klikkek, közösségek...ezekben az esetekben jogos az ilyen reakció!
De olyan egyedek is vannak, akik az egyébként normális közösséghez sem akarnak tartozni!
Mit lehet kezdeni az maguknak való példányokkal?
"Mit lehet kezdeni az maguknak való példányokkal?"
semmit. nem a te dolgod velük bármihez is kezdeni, meg nem is kell velük semmit se kezdeni-miért is kéne.
maradnak maguknak. ki vagy te hogy ítéletet mondasz milyennek KÉNE Lenni? olyan amilyen és kész.
"egyébként normális közösséghez"
Ki dönti el mi a "normális " közösség? Majd tán te? ugyan.
Nem, én is töröltem a csoporttársaim 99%-át amikor végeztem. Csak azért voltak ismerőseim, mert úgy könnyebb volt velük dolgozni a csoportos kísérleteken.
Ha most lennék sulis, akkor sem jelölnék vissza valakit csak mert az osztálytársam vagy a tanárom. Az osztálytárs szülőjét meg pláne nem.
Szerintem nem ciki, főleg, mert előbb-utóbb úgyis ez lesz belőle, minek húzni ezt. :) Bár emlékeim szerint a mi időnkben azok nem voltak FB ismerősök, akik nem csípték egymást vagy alig beszéltek, úgyis össze voltak kapcsolva az osztály Facebook csoportjában.
Persze nem törvényszerű, hogy mindenkinek elváljanak az útjai, van pár volt osztálytárs, akik gimiben barátok voltak és ennyi idő után is még barátok.
Illetve én nem vagyok senkinek se a barátja a volt gimimből, de egy-két emberrel még néha beszélek. Ők még fönt vannak Facen.
Mivel lusta vagyok nagytakarítást tartani az ismerős listámon plusz nem is posztolok olyat, ami kényes téma vagy nem tartozik az ismerőseimre, ezért teljesen mindegy, hogy kik az ismerőseim és mindenkit meghagytam, de aztán láttam, hogy szépen eltűnt jó pár iskolatárs a Facemről. Ez az élet rendje. :)
Én vissza se jelöltem az osztálytársaimat. 🤷♀️
Nem akartam hogy kitárgyalják miket posztolgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!