Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ennek a tanárnak mi baja lehet?

Ennek a tanárnak mi baja lehet?

Figyelt kérdés

A kérdésben egy egyetemi adjunktusr férfiról van szó, aki a női hallgatókkal.. igen nyálasan tud beszélni, és velük sokkal engedékenyebb, ha hibáznak valamiben. Velünk, fiúkkal pedig eléggé passzív-agresszívan viselkedik, de főleg velem.

Amikor szemináriumi előadást kellett az órájára készíteni, a kiadott szakirodalomból, folyamatosan közbeszólt, hogy ezt nem úgy van. Én pedig a szakirodalomból dolgoztam.. Másoknál az előadás közben meg sem szólalt, az enyémbe viszont folyamatosan beleszólt, pedig úgy éreztem (illetve mások is) hogy az előadásom alapvetően jó volt, sőt. A legtöbb szaktársam szimplán felolvasta még jelenléti oktatás során az előadását, én viszont csak 1-2x pillantottam bele a jegyzeteimbe.

Most, távolléti oktatás során, amikor a szemináriumi csoporttársaim 95% aktív passzivitásba ment át, elkezdett velem normálisan viselkedni, mivel nagyjából rajtam, meg az aktuális előadón kívül senki nem szokott szakirodalmat olvasni az órájára, és hát elég sokszor abból áll az óra, hogy feltesz egy kérdést a csoportnak, aztán egyedül én, vagy az előadó válaszolunk rá.

Konkrétan mi baja lehet(ett) velem, azon túl, hogy fiú vagyok? Eléggé idegesít a dolog, mert semmelyik más tanárnál nem fordult még elő ilyesfajta negatív kivételezés az eddigi 3 év során.

2020. dec. 3. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdezted meg tőle a végén, hogy mi volt a baja? Mondjuk így: a szakirodalomból készültél, de mégis úgy érzed sokszor helyre kellett igazítania. Mit mondtál rosszul és miért? Mert tanulni szeretnél a hibádból.
2020. dec. 3. 23:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, kb átvette tőlem a szót, és le sem lehetett lőni egész órán.. Óra végén annyit mondott, hogy legközelebb figyelmesebben olvassam el a szakirodalmat, amit nem tudtam hova tenni.
2020. dec. 3. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:
De amikor közbeszólt, hogy "az nem úgy van" akkor ő elmagyarázta mi lett volna a helyes?
2020. dec. 3. 23:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem.. csak hogy ő "másképpen tudja".
2020. dec. 4. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!