Ahol az iskola összesített kumulatív intézményi tanulmányi átlaga 2,1 azt a sulit nem kéne bezárni? Az ilyenben kár a villanyt égetni!
a felsőoktatási bejutási arány a végzős évfolyamon 10% alatti. egy 30 fős osztályból még 3 ember se megy tovább eygetemre mert karcsú a tanulmányi eredménye hozzá.
ez is egy beszédes adat. és szintén nem vitatéma mert tény.
A beszédes adat elérésében te is ludas vagy ha ott dolgozol!
Sürgősen szórj hamut a fejedre és kérj bocsánatot az alkalmatlanságod miatt!!!!
"és kérj bocsánatot az alkalmatlanságod miatt"
Nem kérek én semmiért bocsánatot, ha én alkalmatlan vagyok ám legyen, de akkor az én főnökömet azonnali hatállyal ki kell rúgni mert ha egy főnök sok éve egy arra alkalmatlant tart állásban-nos,az a főnök maga alkalmatlan a feladatára.
Kérdező, olyanról hallottál már, hogy ÖNKRITIKA?
Ha lenne vér a pucádban, akkor nem a főnöködre mutogatnál, hanem magadtól húznál a vérbe!
" hanem magadtól húznál a vérbe!"
Na addig álljon féllábon!! RÚGJON KI!! Fizesse ami jár és már holnaptól nem megyek.
De ha arra vár hogy én mondok fel, nos, jó várakozást.
Addig álljon féllábon.
"Miért nem mondasz fel?"
Mert UGYAN MIÉRT MONDANÉK FEL? Rúgjon ki ha akar. Én fel nem mondok. Miért tenném.
Mert 16 éves korig tankötelezettség van.
És nem ők íratják be, hanem felvételizni kell. Így lesznek gyűjtőiskolák, oda kerülnek azok, akik nem jutnak be sehova.
Vannak olyan diákok akiknek nem célja az egyetem, és kb lenézik a tanulást. Nincs ezzel gond, miért baj, ha ők külön suliban vannak?
Én jó gimnáziumba jártam és örültem, hogy a tanulás nem volt gáz, hogy jó volt a színvonal, mert a "legbutább" osztálytársaim se voltak buták, nem húzták vissza senkit. Menő volt a matekfakt. A tanár nem azzal foglalkozott, hogy fegyelmezzen minket stb.
Ahhoz, hogy ilyen gimnáziumok létezzenek, az kell, hogy mindenki a számára megfelelő színvonalú intézménybe jusson. Így lesznek olyanok, akik gyengébb suliba kerülnek. Ez nem baj, az ilyen suliba járók 99%-a valószínűleg nem is akar továbbtanulni. Nem kell mindenkinek diploma, máshogy is lehet jól keresni. Nem mindenkinek ugyanaz az útja.
Az intézményi átlag pedig intézményi, tehát nem biztos, hogy azt tudod más intézmény megyéhez hasonlítani. Általában fakton jobb egy hármas, mint alapórán egy ötös. A jegyek nem mondanak semmit.
Leszarom én az önkritikát. Magasból.
Rúgjanak ki . Hajrá.
(nem fognak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!