Szerintetek mikor fogják az összes iskolát bezárni? Úgy hallottam őszi szünet után
Az állam levonta a tavaszi iskolabezárások tanulságait. A diákok nagy része ellustult, nem tanult semmit, a számonkéréseken puskáztak. Mivel az iskolák azon az elven voltak, hogy a vírushelyzetben nem buktatnak, így a gyerekeknek az átlaga javult, viszont a jegy nem tükrözi a valódi tudást. Nem akar az állam analfabéta, kocka gyerekeket. Lehet szidni a magyar oktatást de a középiskolában a hagyományos oktatásnak még mindig nagyobb a hatékonysága, mint a digitális oktatásnak.
Ezért szerintem az általános iskolabezárás nem lesz országosan. Ráadásul egy esetleges országos iskolabezárás esetén a diákok felelőtlen magatartása esetén nem hiszem, hogy csökkenne a fertőzések száma. Ha a gyerekeknek nem kell iskolába menni, akkor biztosan lesznek olyanok akik iskolaidőben nem otthon tanulnak, hanem olyan helyeken buliznak, szórakoznak ahol ugyanúgy elkaphatják a vírust, mint az iskolában.
Ha az iskolákat bezárják akkor a stadionokat, munkahelyeket, kocsmákat miért nem zárják be? Vagy csak az iskolában támad ez az intelligens vírus?
Véleményem szerint most olyan kormányzati akarat van, hogy minél többen elkapják és átessenek a víruson. A fiatalok nagy részére ez veszélytelen. Persze más kérdés az idősebb korosztály veszélyeztetése.
" fiatalok nagy részére ez veszélytelen"
És az iskolában a tanári állomány nagy része nem egészen véletlenül a 40+-os (akár 50 -60-as) korosztályban van?
És velük mi lesz? Ők mehetnek a levesbe?
Mert ha ők kidőlnek marha sokra megyünk vele ha a diákok ott vannak.
A stadionokban, a boltokban, a tömegközlekedési eszközökön, a szórakozóhelyeken, a kocsmákban, munkahelyeken nincsenek veszélyben a 40+ emberek? Miért csak a sulikat akarod bezárni? Egy 40+ tanár nem csak az iskolában fertőződhet meg. Szombat reggel a piacon olyan tömeg volt amit a suliban még sosem láttam.
Az egészből nekem az jön le, hogy nem akarsz iskolába járni mert Playstation Petivel és GTA Gézukával akarod tolni a játékot.
Egyszerűbb ha egyéni tanrendet kérsz és nem kell a suliba járnod.
", hogy nem akarsz iskolába járni"
Hát ez nem is nagy titok. A márc-jún időszak bizonyította semmi értelme a világon nincs bejárni naponta hogy megtanuljam ugyanazt amit otthon nyugiban és kényelemben is meg tudok.
De a világon semmi. Minek? van bármi reális érv?
Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!