Mondanátok valami kétértelmű vagy nehezen kibogózható beszólást, amit elmondhatok a tanárnak?
Már végzős vagyok, le is érettségiztem de van egy tanár aki folyton belémköt.
A múltkor pl ott beszélgetett a suli aulájában egy másik emberrel maszk nélkül és rajtam sem volt maszk. Erre megkérdezte, hogy rám nem vonatkozik a maszk szabálya?
ÚÚGY hogy rajta sem volt.
Ez mellett még csak-csak elmentem de mostanában több ilyen baromság is történt ami miatt már nem bírom ki, hogy tovább szívasson.
Szeretek kétértelmű, vagy nehezen kibogózható beszólásokat mondani ami csak 2-3perc múlva esik le az embereknek. Dee ez esetben semmi sem jut eszembe.
És tudom, hogy jobb lenne csendben meghúzni magam, de már valahogy nem bírom ki.
A legjobb szó talán erre a tanárra, hogy b*aszatlan (:
Előre is köszi a segítséget.
Szerintem csak normálisan védd be magad, ahogy azt kell.
"Önön sincs maszk tanárnő, különben is máshol ugyanilyen könnyen el lehet kapni."
"És tudom, hogy jobb lenne csendben meghúzni magam, de már valahogy nem bírom ki." - Már miért lenne jobb? :)
Neki felesleges beszólni, ennek akkor van értelme, ha más is ott van (és előtte égeted le). Én pl. a tanárommal ugyan arra az osztálytársamra hajtottam, emlékszem, év elején az volt az első, hogy el akart ültetni a csaj mellől, én meg határozottan beszóltam, hogy: NEM! Kicsit tátotta a száját, de... mégis mit tehetett volna? :) Ha leküld az igazgatóhoz, és ott bemondom, hogy hát izé...féltékeny, és azért akart előre ültetni, az neki gáz, így inkább elnézte.
Természetesen sok hasonló összetűzésünk volt, de visszatérve a poén az volt, hogy jöttek óralátogatásra, és az igazgatóhelyettes a helyemre akart ülni, én meg közöltem, hogy ez az én helyem! :D Ekkor a tanárunkra nézett, hogy mégis mi ez, mi van itt, hol a rend?! Az a szerencsétlen meg nem tudott mit csinálni, mert szorult helyzetben volt... ekkor fogta a saját tanári székét, és hátravitte az igazgatóhelyettesnek, miközben a fél osztály röhögött... nem lett jó az értékelése :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!