Ha az osztály kirándulásról hiányzok, arra kell igazolás?
Figyelt kérdés
Például ezt nem a covidra kértem, hanem, hogy ha lelógod a 3 alkalomból 2 vagy egy napot, azt bele szamítják a bizonyítványomba, és benne lesz az igazolatlan?2021. jún. 8. 20:01
11/28 anonim válasza:
Tanítási nap, ha nem mész kirándulni, akkor a suliban kell lenned másik osztállyal.
12/28 anonim válasza:
Kell igazolás, mert tanítási nap. Nálunk ilyenkor az volt a módi, hogy időben szóltak (már akik), hogy nem fognak menni a kirándulásra és két opciót kaptak: vagy beülnek egy másik osztályba arra a napra, vagy hozzák a szülőit.
13/28 anonim válasza:
Hát emberek valaki válaszoljon már egy kérdésemre. Az itteni SZUPERBÖLCSEK annyira okosak biztos tudnak...
Én nem mentem kirándulni és magasból szartam az igazolásra is. Nem vittem. erre beírtak 5, azaz ÖT darab ig lan órát lévén aznap annyi óra lett volna.
Na most.
Kérdés.
Ki nem szarja le hogy lett így év végén 5 ig lan-om? Kit érdekel? Jelentősége?
14/28 anonim válasza:
Ja és ha nagyon akarom még mindig leigazolhatnám AKÁR lévén 3 napom van rá csak SZAROK RÁ.
15/28 anonim válasza:
Na mi van válasz semmi csak lepontozás? Hm?
16/28 anonim válasza:
Nem tudjuk erre milyen választ vársz.
17/28 anonim válasza:
Egyáltalán ez most, hogy ön ide? Ne itt vezesd le a feszültséget kérlek.
18/28 anonim válasza:
13,ez a te lesz@romságod,nem másé.
Mások ilyen téren is felelősségteljesek, te meg ezek alapján amúgy is utálsz/utáltál suliba járni.
Saját nyomorod, ne vetítsd már ki másra.
19/28 anonim válasza:
Az osztálykirándulás nem kötelező, nálunk azok a gyerekek, akik anyagilag nem tudtk maguknak megengedni addig a párhuzamos osztály óráira jártak be. Nem tudom most hogy van, de nekünk régen még iskolaidőben volt az osztálykirándulás.
20/28 A kérdező kommentje:
Végül nem mentem 3 napból 1re,és nem kaptam semmit, viszont olyan mértékben ki volt akadva az osztályfőnök, elkezdett hívogatni engem, és még 2 embert az osztályból, aki velem együtt szint úgy nem ment, és 8.os vagyok, így azt hitte az ő hibája, majd sírt, később bocsánatot kértem tőle, de nem miatta nem szerettem volna menni, hanem az osztály miatt, sosem találtam benne a helyem, és nem érte meg, hogy az utolsó nap, mikor össze vagyok velük zárva egy házba egy napig ott legyek velük.
2021. júl. 22. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!