Ha az osztály kirándulásról hiányzok, arra kell igazolás?
Nálunk kellett rá, de van ahol meg ez alapból egy jutalom és aki nem megy az nem megy, ha a szülő nem engedi, akkor nem mehet, kész.
Nálunk meg az volt, hogy ez ugyan úgy iskolai nap és ott kell lenni, aki nem akart menni vagy nem engedték azt a szülőnek kellett igazolni.
Nálunk ez úgy működött, hogy ha nem akartál menni kirándulásra, akkor betettek egy másik osztályba,amit nyilván senki nem akar. Ilyenkor jött a szülői igazolás.
Most tudtommal 5 szülői igazolás van, váltsd be, bár nem tudom, hogy a sulid elfogadja e a szülőit.
Bár kötelesek lennének, hiszen az iskola időben történő kirándulás iskolai program.
Nekem anyukam papírra ráírta efy üzenetben az ofőnek, hogy nem megyek és csók. Mivel tanítási napon szoktak lenni a kirandulások kell papír, kivéve, ha az ofő nem akar vinni.
Nekem van valami emlékem arról, amikor küldték a szüleimnek, hogy nem visznek kirándulni, hogy azt írták benne, hogy természetesen a hiányzásomat a kirandulásról igazoltnak veszik.
Ja és egyszer, amikor külföldön laktunk, ott sem vittek kirándulni egyszer, de az volt a feltétel, hogy be kell mennem a suliba és ott kell lennem a hivatalos tanítási idő végéig (az egész iskola kirandult, csak hárman voltunk bent meg a könyvtaros, egy tanár és a dirihelyettes).
Ők nem küldtek értesítőt én meg nem szóltam otthon, azt se tudták, hogy büntetésben voltam egész nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!