Mi volt számodra legemlékezetesebb konfigurázható mozdulat, amit tanárod rendszeresen tett?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál akkor? Hány éve volt? Milyen tantárgyat tanított Neked az a tanár? Miért volt emlékezetes?2021. jún. 7. 17:48
1/6 A kérdező kommentje:
*kifigurázható
2021. jún. 7. 18:23
2/6 Micimacko67 válasza:
Kérdező, mi az a "konfigurázható" mozdulat?
3/6 A kérdező kommentje:
Kifigurázhatót akartam írni, csak mást ütöttem be véletlenül a telefonon. :D
2021. jún. 7. 18:28
4/6 anonim válasza:
Olasztanárnő folyton piszkálta az orrát, egyszer a két ujját az orrlukaiba bedug a ült és meremgett.
5/6 Metionin válasza:
Angoltanárom gimiben úgy nézett ki mint Jabba és állandóan telefonokkal üzletelt. Jellemző megjelenési formája volt hogy órán kiadott feladatot aztán csak tespedt a nagy hájas testével az asztalnál miközben mindkét kezében egy-egy telefont tartott és egyikről a másikra küldött át tartalmakat először infrán, majd bluetoothon mikor már az bejött. Egyszer le is rajzoltam így, Jabbaként a telefonokkal és pechemre észrevette és beküldött az igazgatóhoz. Az igazgató alig bírta visszatartani a röhögést, elküldött egy figyelmeztetéssel de a rajzot megtartotta :D
6/6 anonim válasza:
Egy elég izmos férfitanárom mindig csípőre tette a kezét olyan cuki kislányosan :D
Egy tanárnőm meg mindig a félszárú szemüvegével ügyködött de folyton leesett róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!