Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan tanuló az osztályod...

Volt olyan tanuló az osztályodban, akit zaklattak a többiek?

Figyelt kérdés
Hogyan történt? Hogyan élte meg a tettes és az áldozat? Hogyan avatkoztak be a tanár?

2021. jún. 6. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az olyat sose tudtam sajnálni, akit a szaga miatt csúfoltak. Azon könnyen lehet segíteni és senki ne mondja, hogy szegény hátrányos helyzetűek lehetnek, mert akinek telik napi több doboz cigire ott egy flakon dezodorra is jutna.
2021. jún. 8. 05:07
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a munkatársam volt büdi. Rengetegen panaszkodtak. Egyszer leült mellém és nagyon kellemetlen volt. :D
2021. jún. 8. 06:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont aktualis a kerdes.

Engem szekalnak a tobbiek, mar egyre rosszabb modszerekkel...

Ma mar iskolaba sem mentem (nem mertem mar), viszont ezzel egyidejuleg jelentve lett ofonek.

Dunsztom sincs ert-e barmit, de felek tovabbra is. Vajon mi jon most...

Iskolavaltas eselytelen, pedig akkor lennek igazan nyugodt ujra. Bar azt se tudom mar, hogy milyen az.

Troger az egesz osztaly kb. igy egy baratom sincs, akivel beszelgethetnek. Pedig mar az sokat segitene - legalabbis nekem - ebben a helyzetben, hogy kionthetnem a lelkem valakinek.

Es meg egy teljes evet ki kell birnom veluk... nem tudom menni fog-e.

2021. jún. 8. 10:54
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Ő azért volt büdi mert behugyozott a suliban. XD 8 évesen XD remélem azóta szobatiszta lett. XD
2021. jún. 8. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általánosban volt egy osztálytársam,akit sokszor megvertek,néhány alkalommal bezárták az öltözőszekrénybe őt. Egyik ilyen alkalommal,mikor észrevette e testnevéstanár,aki egyben az igazgatónő férje is volt,egy hatalmas pofont lekevert a srácnak,aki zaklatta.

Engem is sokszor bántottak,de csak szóban,mivel hallgatag voltam mindig is,de én lány vagyok,így talán ez is visszatartotta öket. A bántalmazott srácnak sem volt más "bűne" azt leszámítva,hogy szűkszavú volt. Szegényt borzasztóan sajnáltam. Mai napig kihat ez rá szerintem.

2021. jún. 8. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
igen. bár a gyereknek biztos volt valami mentális problémája. a tanárok meg párszor megkértek hogy hagyuk békén
2021. nov. 9. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!