Volt olyan tanuló az osztályodban, akit zaklattak a többiek?
Pont aktualis a kerdes.
Engem szekalnak a tobbiek, mar egyre rosszabb modszerekkel...
Ma mar iskolaba sem mentem (nem mertem mar), viszont ezzel egyidejuleg jelentve lett ofonek.
Dunsztom sincs ert-e barmit, de felek tovabbra is. Vajon mi jon most...
Iskolavaltas eselytelen, pedig akkor lennek igazan nyugodt ujra. Bar azt se tudom mar, hogy milyen az.
Troger az egesz osztaly kb. igy egy baratom sincs, akivel beszelgethetnek. Pedig mar az sokat segitene - legalabbis nekem - ebben a helyzetben, hogy kionthetnem a lelkem valakinek.
Es meg egy teljes evet ki kell birnom veluk... nem tudom menni fog-e.
Nekem általánosban volt egy osztálytársam,akit sokszor megvertek,néhány alkalommal bezárták az öltözőszekrénybe őt. Egyik ilyen alkalommal,mikor észrevette e testnevéstanár,aki egyben az igazgatónő férje is volt,egy hatalmas pofont lekevert a srácnak,aki zaklatta.
Engem is sokszor bántottak,de csak szóban,mivel hallgatag voltam mindig is,de én lány vagyok,így talán ez is visszatartotta öket. A bántalmazott srácnak sem volt más "bűne" azt leszámítva,hogy szűkszavú volt. Szegényt borzasztóan sajnáltam. Mai napig kihat ez rá szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!