Ebben a 3 nap melegebb időben Nálatok sem melegedtek be a tantermek a suliban?
A suliban nem tudom, de én 3 nappal ezelőttig még fűtöttem a nappaliban, erre fel tegnap már ventillátort kellett kapcsolni, mert nem bírtuk.
Szóval valószínű csak, hogy rossz a fekvése a termeteknek, vagy jó a hőszigetelés és benntartotta a hideget.
2
Éjszaka szellőztetés ellenére is bennrekedt a meleg, párás levegő. Nem tudom ez NEKED miért gond, hogy még hozzáfűznivalód is volt.
A ventilátort megértem, nekünk is olyan a lépcsőház hogy, ha kicsit melegebb van akkor megfulladsz a lakásban.
Én is a terem fekvésére vagy a szigetelésre szavazok, hogy az okozhatja.
Az egyik rokonomnak olyan például a hely, ahol lakik, hogy nem kell neki se ventilátor, se légkondi, kb, mintha egy jégverembe mennél be, amíg odakint megsülsz.
Illetve nekünk a diplomaosztónk még az ókorban július közepefele volt, a teremben kellemes idő volt, a kötelező vászonkesztyűben meg blézerben voltunk, majd kimentünk az udvarra fényképezkedni és megcsapott minket a meleg. A fotók erejéig gyorsan felvettük a blézert meg a kesztyűt, aztán vettük is le. Miközben a tesómnak egy másik egyetemen szintén nyári diplomaosztón mindenki legyezgette magát a ceremónia alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!