Az osztályfőnököm miért pampog amiatt, hogy szinte az iskola mellett sétáltatnom a kutyáimat, miközben percekre lakom az iskolától?
Családtag krónikus betegsége miatt (és mert ma kaptam meg a 2. oltást, szóval saját érdekemben is) kérvényt nyújtottunk be, hogy a hiányzások legyenek igazolva. Lezárható vagyok, amiből nem, azt tudom küldeni a megfelelő tanárnak, és az is csak hittan, még egy beadandó az egyik filmből. Ha nagyon sietek, 1 perc alatt a sulinál vagyok. Ha futok, fél perc. A dohányosok a saroknál szoktak lenni, én meg a másik oldalon pont arra sétáltam, és mint kiderült, az ofő is ott volt. Aki korrepetál engem, a padtársamnak kezdett kiakadni az ofő, hogy miért sétáltatom erre a kutyáimat, menjek másfelé. Mikor osztálytársam mondta ofőnek, hogy a válaszom az, hogy nem megoldható (lefordítva: teljesen kizárt), ezen is háborogni kezdett és a padtársamnak akadt ki rajtam. Hát istenem, a kutyáimnak pisilniük kell, és tanulok itthon, szóval nincs miért bujkálnom, ha véletlenül éppen ott dohányoznak és meglátnak.
Eddig semmi probléma nem volt ezzel, egyik napról a másikra jött nála ez a dili. Őszintén nem értem, miért. Ja meg nem is csavargok iskola időben, hogy mondjuk meglátott valahol, vagy egy másik tanár.
Hadd pampogjon csak! Elég savanyú ember lehet, ha ezen kiakad, hogy te hová viszed sétáltatni a kutyáidat.
Közterületen, ahonnét nincsenek kitiltva, oda viheted sétálni. Akkor is, ha ez neki nagyonnagyon nem tetszik.
Kérdező, bocs de én ezt nem értem...
Este 9-kor ki dohányzik az iskolánál?
Akkor ez mikor is volt?
" A dohányosok a saroknál szoktak lenni, én meg a másik oldalon pont arra sétáltam, és mint kiderült, az ofő is ott volt."...
8-as:
Oké, akkor még egyszer: Nappali tagozatos vagyok. A dolog reggel történt, én viszont csak este sétálok el az iskola előtt (maximum), szóval nem az egyes hsz kérdésében szereplők a gond forrása, miszerint az a baja, hogy lehugyozzák a kutyáim azt a nyamvadt épületet (mert senki nincs ott, senki nem láthatja, és egyébként se szokták). Szerintem kellően érthetően írtam, hogy csak este 9-10 körül sétálok el az épület előtt, utána meg meg azt, hogy ezért nem lehet az a baja. Ebből gondolom én, hogy már eldöntöttem, mikor sétáltattam a kutyáimat.
Nem én írtam...
"Reggeli (koradélelőtti) sétánál"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!