Levelező tagozatot meg lehet oldani úgy, hogy vidékről jár fel az ember? Pest kb 3 óra vonattal
Kéthetente péntek-szombat kell feljárni. Azt nem tudom hogy hány óra van egy nap, de valszeg péntek este ott kéne aludni vagy talán már csütörtök is...
Nem tudom hogy lehetne megoldani.
Ez az egész elég nagy nyűg lenne az biztos. Jobb lenne inkább hagyni az egészet?
Van egy Ba diplomám, de az egy büfészak. Egy mesterszakra mennék annak reményében hogy azzal jobb lehetőségeim lennének. Elcsesztem az életem és most próbálom helyrehozni. 25 leszek, szóval nappali nem opció és azt se várhatom el hogy a szüleim támogassanak.
De gondolkodok azon is, hogy beiratkozok estin szakmunkásképzőbe, ami itt helyben lenne. De az van heti 3x, egyetemre meg csak 2 hetente kéne feljárni
Nem tudom melyik lenne egyszerűbb
Érdeklődj az egyetemi koliknál, hogy 2 éjszaka tudnak-e kiadni neked szobát-vagy egyre, ha nem kell korán menned.
Minimális összegért biztos kiadják.
Figyi,rengeteg ember jár levelezőre,sokan az ország másik felébe szóval ha akarod mindenképp meg tudod oldani.
Azt neked kell tudnod megéri-e kompromisszumokat hozni a célodért. Fárasztó persze,de semmit nem adnak ingyen ..
Levelezőn a tanárok tisztában vannak vele, hogy munka mellett csinálja az ember. A jelenlét így leginkább nem kötelező, csak javasolt.
40 évesen csinálom, rengeteg csoporttársam van, aki az ország másik végéből, 300 km-ről jár ide. Online oktatás nekik jól jött, de amúgy is elnézőek voltak az előadók, ha valaki nem volt jelen, vagy késve érkezett délelőtt (mert mondjuk nem akart/tudott előző este már ideutazni).
Persze a jelenlétnek előnye is van, mert azért megjegyzik az arcokat.
Egyébként jellemzően "tömbösített" konzultációk vannak. Nálunk ez úgy néz ki, hogy 1-1 tantárgy a félév során 2-3 alkalommal, alkalmanként 4-8 órában van megtartva. SZóval azért figyelni kell a logisztikára, mert ha 1x kihagyod, akkor előfordulhat, hogy az anyag felét kihagytad.
Persze levelező, felnőttek vagyunk, az ajánlott és kötelező irodalmak címét megkapjuk, szóval önállóan is fel lehet készülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!