Tanár miért van kiakadva mert bevasaltam rajta a házirendet egy témazáró kapcsán? Nekem volt igazam
A házirend kimondja: a témazárót a tanár előre köteles bejelenteni (10 nappal) ha ez a bejelentés elmarad, a dolgozat ugyan megíratható, de a jegy csak megajánlott jegy lehet, a diák döntésén múlik elfogadja-e.
A bejelentés az enapló óta hálistennek ellenőrizhet, mert ott kell bejelenteni.
Nem történt meg a bejelentés, mondtam akkor én nem kérem a jegyet.
erre kiakadt hogy ez nem közért hogy mit kérek mit nem. beírta a jegyet.
megírtam az esetet az igazgatónak, mellékelten a házirendet, az bocsánatot kért és kihúzta a jegyet.
de nem értem a tanár miért van kiakadva? mert nem neki lett igaza?
mindenesetre azért sem értem, mert a 250 órás kérvényt beadtam elfogadták már 1 hete nem megyek és idén nem is megyek már 1 percre se be-és ezt a tanár is tudja.
akkor nem tök8 neki, hogy akit úgyse lát hónapokig, annak milyen jegye van vagy nincs?
Mondjuk ebben nem értek egyet veled. Attól függetlenül neki osztályoznia kell téged, amit csak évközi jegyekből tehet meg.
Nincs ezzel semmi gond, csak a témazárót be kell jelentenie időben. Vagy ha elmulasztotta, akkor ne a Közértet emlegesse, hanem vegye tudomásul, hogy élsz a jogaiddal.
Kérdező: abban igazad van, hogy a tanár nem szegheti meg a házirendet, és ha mégis megteszi, te érvényesítheted a jogaidat.
Az viszont nem érthető, hogy ha neked tökmindegy volt, milyen jegyet kapsz a témazáróra, akkor miért nem kérted a jegyet.
"Attól függetlenül neki osztályoznia kell téged, amit csak évközi jegyekből tehet meg."
így van. és 3 jeggyel már zárható vagyok. van már majdnem 10 jegy. akkor mit erőlködik.
"Nekik gondolom ki van adva, hogy milyen időközönként kell témazárót íratni "
de a kérdésem nem erről szól. tán olvasd el a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!