Miért van az, hogy történelemből a témazáró dolgozatokat 3-asnál jobbra nem tudok megírni akárhogy erőlködöm?
2 éve nem tudok történelemből közepesnél jobb témazárókat írni. Azelőtt más volt a tanárunk aki lényegre törő jegyzetekkel készült az órákra amiket leírtunk a füzetbe. Nála sikerült 4-es,5-ös tzket írni. Utána jött a váltás, a mostani tanárunk már nem készül jegyzetekkel. Elmagyarázza az anyagot, nekünk pedig könyvből meg kell tanulni. Röpdogák egész jók nála is de a témazárók azok nagy mumusak.
Már régóta próbálok rájönni a 3-asok ellenszerére de nem sikerül. Volt, hogy hetente mindennap hosszú órákat ültem töri könyv felett de semmi eredmény.
Legutóbb 1,5 hete írtunk megint, most az egyszer az online oktatás alatt megengedhettem magamnak, hogy kipuskázzam. Az egész tzt az esszével együtt kipuskáztam, úgy éreztem most az egyszer ötöst kapok, erre másnap közelte, hogy hármas lett.
Egyszerűen nem tudok már mit csinálni, ez valami átok...
Mi a francot cseszhetek el?
Mindent értek, mindent leírok, úgy érzem jól sikerül de ugyanúgy 3-as.
Egyszer megkérdeztem tőle, azt mondta nem vagyok elég lényegre törő. Ennél jobban pedig nem tudok az lenni.
En is pont igy voltam vele.
Aztan elhatàroztam hogy beleadok apait anyait akkor is 3-as lett. Onnanstol puskàztam végig a törit es nem tanultam többé. Jöttek a 4 es 5 ösök is sorjàban.
Erettsegire meg bemagoltam a tételeket es viszlat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!