Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan tanárod, aki...

Volt olyan tanárod, aki éreztette veletek, hogy a fiúkat vagy a lányokat jobban szereti?

Figyelt kérdés
Milyen tantárgyat tanított? Férfi volt vagy nő? A fiúkat vagy a lányokat preferálta? Miben nyilvánult meg a kivételezése?

2021. máj. 23. 12:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Az Emberek: Tanárok, iskolatársak kategóriába akartam írni a kérdést. Valaki legyen szíves jelenteni, hogy nem megfelelő kategóriában van. Köszönöm!
2021. máj. 23. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Az első informatika tanárom, a fiúkat jobban szerette. Onnan tudtuk, hogy amikor a DOS-t tanultuk (akkor vezették be az informatikát az általánosba hetediktől, mi voltunk az első évfolyam), jórészt füzetben jegyzetelve, amikor jegyre kellett dolgozni a gépen, egy lépést kihagytam, ahogy észrevette, rögtön mondta, hogy fejezzem be, egyes, míg a mellettem és rólam dolgozó srác (aki értelem szerűen szintén kihagyta azt a lépést) újra kezdhette. Egy évig maradt a tanárúr az iskolában, utána elment, senki nem sírt utána.
2021. máj. 23. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Valaki jelentse, hogy a kérdés nem a megfelelő kategóriában van, please. :D
2021. máj. 23. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:
2. Ment a zöld kéz.
2021. máj. 23. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a lányokat szerette jobban és gyakran előfordult az órákon, hogy random megállt az anyagban és elkezdte mondani, hogy a lányoknak nagyon kell vigyáznia a fiúkkal ezért meg azért. Mindig azt mondta, hogy majd lesz olyan is, amikor a fiúknak ad felvilágosítást és a lányokat fogja szidni, de ez sosem történt meg. :) Én bírtam a tanárnőt, nagyon aranyos volt és mindig próbálta azt, hogy azon kívül, hogy megtanítsa a tananyagot, elérje, hogy összebarátkozzanak a gyerekek. Nem mindenki szerette úgy, ahogy én, van aki pl egy napon kirohant a nő órájáról és új tanárt követelt.
2021. máj. 23. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!