Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Igazat mondjak vagy tagadjak?

Igazat mondjak vagy tagadjak?

Figyelt kérdés
Egyetemen zh-n haverommal ketten megkaptuk ugyanazt a csoportot a 20 csoportból. A zh felét én csináltam, a másik felét ő így lemásoltuk szóról szóra egymásét. Amikor beadtuk, észrevettük, hogy nagyon sok helyen elszámoltuk. Ugyanott van mindkettőnknek a hiba, ugyanaz van elszámolva mindenhol, kiköpött ugyanaz minden. Aláírás fixen megtagadásra kerül és jövőre vehetem fel újra a tárgyat, viszont nem szeretnék semmi fegyelmi eljárást. Ha elkezd vallatni, hazudjak vagy mondjam el, hogy bizony ketten csináltuk?

2021. máj. 20. 16:22
A kérdező szavazást indított:
Mondjak igazat
Nehogy bevalljam
Nem valószínű, hogy vallatna
40 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
Mi az a "zh"?
2021. máj. 20. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha megtagadják az aláírást, akkor rájött a tanár, nem? Innentől kezdve ha meg is kérdez, csak arra lesz kíváncsi, hogy bevallod-e, vagy tagadod annak ellenére, hogy egyértelmű a szituáció, nem?
2021. máj. 20. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor már az igazat kell mondani!
2021. máj. 20. 16:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Igazából bármilyen fegyelmi eljárás miatt kérdem, hogy nehogy valami bajom essen.
2021. máj. 20. 16:41
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Volt olyan osztálytársam aki lebukott puskázással (mert itt csak arról van szó), ha tagadsz mindent azzal a tanárt nézed hülyének. Azért mikor nekünk is a Dr. vagy a Dr. Habil mit tudom én kicsoda kérdez valamit és hülyének nézzük azon jobban felkapja a vizet.

Jobb ha az igazat mondjátok és lehet nem lesz belőle semmi.

2021. máj. 20. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
nem valoszinu hogy lesz fegyelmi, lehet csak szimplan megbuktat, ha nincs ideje ilyesmire/nem kifejezetten bosszus tipus
2021. máj. 20. 17:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy te puskáztál a haverodról, akkor legalább ő megússza, nem ketten viszitek el a balhét. Ha puskázol valakiről, annak egy fokkal a megítélése is jobb, mintha ketten dolgoztok össze illegálisan. Simán megtagadja az aláírást, szerintem ez nem meríti ki a fegyelmi vétség kategóriáját. Legközelebb meg a haverod jön neked egy szívességgel.
2021. máj. 20. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Na, azóta van fejlemény?
2021. máj. 21. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép és jó, de ha online oktatás alatt volt, akkor neki is meg kellett osztani. Az szintén nem a legjobb.

2021. máj. 21. 19:30
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Én még olyat nem láttam, hogy puskázás miatt fegyelmi lesz, max csak az amerikai sorozatokban. :D

Semmi nem lesz, vagy a tanár megkérdezni hogy ki másolt kiről és akkor elmondjátok az igazat esetleg azt, hogy Te másoltál a társadról vagy fordítva - vagy bevág mindkettőtöknek egy egyest és tárgyat ismételtek.

Nekem pl volt, hogy puskáztam a mellettem ülőről egy kisebb vizsgánál és mindkettőnknek levont pontot a puskázásért, mert nem tudta ki másolt kiről, csak azt látta, hogy ugyanott hibáztuk el az egyik kérdést. Odamentem szólni, hogy én másoltam le a mellettem ülőről és visszaadta a mellettem ülőnek a pontjait.

2021. máj. 21. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!