Igazat mondjak vagy tagadjak?
Volt olyan osztálytársam aki lebukott puskázással (mert itt csak arról van szó), ha tagadsz mindent azzal a tanárt nézed hülyének. Azért mikor nekünk is a Dr. vagy a Dr. Habil mit tudom én kicsoda kérdez valamit és hülyének nézzük azon jobban felkapja a vizet.
Jobb ha az igazat mondjátok és lehet nem lesz belőle semmi.
Ez szép és jó, de ha online oktatás alatt volt, akkor neki is meg kellett osztani. Az szintén nem a legjobb.
Én még olyat nem láttam, hogy puskázás miatt fegyelmi lesz, max csak az amerikai sorozatokban. :D
Semmi nem lesz, vagy a tanár megkérdezni hogy ki másolt kiről és akkor elmondjátok az igazat esetleg azt, hogy Te másoltál a társadról vagy fordítva - vagy bevág mindkettőtöknek egy egyest és tárgyat ismételtek.
Nekem pl volt, hogy puskáztam a mellettem ülőről egy kisebb vizsgánál és mindkettőnknek levont pontot a puskázásért, mert nem tudta ki másolt kiről, csak azt látta, hogy ugyanott hibáztuk el az egyik kérdést. Odamentem szólni, hogy én másoltam le a mellettem ülőről és visszaadta a mellettem ülőnek a pontjait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!