Amikor megbuktatok egy tárgyból egyetemen, hogyan fogadtátok el?
Keress egy PHP fejlesztőt. Ő megírja Neked, Te boldog vagy.
Vizsga lehetőségből is van talán vagy három + métányossági. Vizsgaidőszak végéig még talán egy elégségesre lehet Te is meg tudnád tanulni, napi 6-8 óra készüléssel, gyakorlással.
Nem igazán sikerült.
Kibuktam, utána mentem át másik egyetemre, ott nulláról kezdve jól ment, MSc-n már évfolyamelső lettem. Ez segített. Nyilván energia votl benne nem kevés
Egy egyetemet otthagytam emiatt. Akkor még nem volt kreditrendszer.
A második egyetemen kibuktam, kb bőgtem és a tanárral kiabáltam a folyosón. Aztán annak köszönhetően, hogy nem lett meg a tárgyam, jobb lett az ösztöndíjátlagom, mint egy kettessel, és olyan ösztöndíjat kaptam, mint egy normál fizetés. Köv félévben újra felvettem, 5ös lett.
Harmadik egyetemet csinálom most. Most már kreditrendszer van, szóval ha bukok, elengedem a dolgot. Majd legközelebb.
Nekem a legfontosabb, hogy a fontos tantárgyakból átmenjek és ha valamit elbukok idő hiánya miatt, akkor inkább egy kevésbé fontos tárgy legyen...
Ezért is lett 2-es egy 2 kredites, évközi jeggyel zárult teljesen haszontalan tantárgyam, amit csak kötválnak vettem fel (vagy szab vál, nem tudom) + elbuktam 3 három kredites de kemény tantárgyat (Grafika - BME), mert 3 hétre kiütött a Covid.
Viszont minden másból 4-5 vagyok.
Szóval nekem a tantárgy elbukál bele kalkulált kockázat, ami már annyira nem hat meg. Maximum csúszok félévet, de olyat nem bukok el ami miatt nem tudnél felvenni ráépülős tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!