Szerelmes vagyok a tanáromba. Lehet ebből valami?
Végzős vagyok, most fejezem be az iskolát. Amúgy nagyon jól kijövünk, sokat szoktunk hülyülni. Volt mikor órán flörtölgettünk. Nagyon sokat nézzük egymást, sokat mosolygunk egymásra. Szoktunk beszélni néha messengeren is. Viszont mikor ez szóba jött mondta, hogy ő nem kockáztatná az állásat. Most, hogy már nem lesz a tanárom így más a helyzet. Nem tudom, hogy lépjek e valamit vagy inkább felejtsem el.
Nem akarok konkrét kort írni, de fiatal nagyon.
Már hogy mi volt szoros? A hüvelyed? Hát akkor hírt mondok. Attól hogy át íratkoztál nem fogsz ki tágulni. Az se biztos hogy te vagy szoros. Lehet hogy neki túl nagy a f@sza. Vagy én nem értem.....
#20-nak még
Fordított esetben nem hiszem hogy történhetett.
Vagyis hogy te vagy a fiú (diák) , és a tanárnő volt a szoros neked. Általában nem azok habár még nem volt alkalmam hozzá hogy ki próbáljam. Úgyhogy ez erősen csak elmélet
Bocsááánat Őnagyságaaaa
Bocsánat ,hogy meg mertem szólalni.
😯
#21 voltam pápá
Igen, írj neki. :) Tényleg már nagykorú vagy, nem is jársz oda. És hogy ha tényleg flörtöltetek meg te is úgy látod hogy neki is bejössz meg ilyesmi, akkor vágj bele. :D
Sok sikert! :)
Ez biztos?
Megnéznéd megint?
😲
Kicsit most össze zavarodottan😵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!