Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerelmes vagyok a tanáromba....

Szerelmes vagyok a tanáromba. Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok, most fejezem be az iskolát. Amúgy nagyon jól kijövünk, sokat szoktunk hülyülni. Volt mikor órán flörtölgettünk. Nagyon sokat nézzük egymást, sokat mosolygunk egymásra. Szoktunk beszélni néha messengeren is. Viszont mikor ez szóba jött mondta, hogy ő nem kockáztatná az állásat. Most, hogy már nem lesz a tanárom így más a helyzet. Nem tudom, hogy lépjek e valamit vagy inkább felejtsem el.

Nem akarok konkrét kort írni, de fiatal nagyon.

2021. máj. 14. 23:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%
Megéri a pénzét a csóka, gondolom azért lett gimis tanár hogy jó sok ingyen tinimuffot kapjon. Jól ki is használja :D
2021. máj. 15. 09:43
 12/28 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a fizikatanárom jött be nagyon...

12. Osztalykiránduláson en már nem jártam az osztályba, mert otthagytam a sulit, de elhívtak osztálykirándulásra.

Tanárunk eléggé felöntött a garatra, közölte, hogy ő elvonul, én meg kb 5perc múlva utána mentem.

Elősször ijedten nézett, hogy miért mentem be hozzá, de mondtam, hogy csak folytatni szeretném az érdekes beszélgetést.. így is tettünk... de közben szépen lassan közeledtem.

3× megvolt a nő az ejszaka... reggel meg sírt miatta büntudata volt, megvígasztaltam és akkor 4.szer is :D

2021. máj. 15. 09:58
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tini, mindketten a 20-as éveinkben vagyunk :)

És kb 2 hét múlva megkapom a papírokat is, suliba még 2* kell bemennem és ennyi, szóval már nem sokáig járok oda.

Csak tényleg nem tudom, hogy írjak e neki, mert én már egyszer feldobtam ezt a témát és akkor mondta, hogy ha majd nem leszek a diákja visszatérünk rá, de azután jött a távoktatás és távolabb kerültünk ezalatt nem is beszéltünk, csak az órákon hallottam a hangját, most találkoztunk újra vizsgáknál, de kb csak néztük egymást, szóval nem tudom eldönteni, hogy még mindig esélyes vagy ő már továbblépett ezen. Azt se akarom hogy megint írok neki ezzel kapcsolatban és mondjuk megint visdzautasít, mert már nem akarja. Azt vártam, hogy hátha vizsgák után ő fog keresni, de egyre kevesebb reményt látok erre

2021. máj. 15. 10:45
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Egy próbát azért megér! Szedd össze a bátorságod és írj neki!
2021. máj. 15. 10:49
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
A férfiak nem becsülik azokat a nőket, akik kikezdenek velük, az olyan csak szexre kell. Ennek tudatában irkálj neki.
2021. máj. 15. 12:29
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Na erre kíváncsi vagyok mi lesz belőle? Remélem megírod a folytatást is

"És kb 2 hét múlva megkapom a papírokat is, suliba még 2* kell bemennem és ennyi, szóval már nem sokáig járok oda."

Két hét múlva lehet, hogy te is kapsz tőle valamit.....

2021. máj. 16. 15:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Menő vagy #12-es 😀 de szerintem csak álmodtad 🤣🤣🤣
2021. máj. 16. 15:11
 18/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek 😊

Természetesen, ha lesz a dolognak bármi folytatása azt leírom ide 😊

2021. máj. 16. 20:24
 19/28 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ha mindketten a 20-as éveitekben vagytok, akkor életkor szempontjából nem gáz ez, ha már leérettségiztél.

Viszont azzal számolj, hogy nagy eséllyel a tanár nem akar veled komoly kapcsolatot, csak "arra" kellesz neki, egy könnyű numera vagy a szemében. Persze, ez nem 100%, de inkább ez az esélyes, én legalábbis kezdő tanárként így csináltam.

2021. máj. 17. 17:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Átiratkoztam máshová, annyira szoros volt. 2 és 1/2 éve együtt vagyunk.
2021. máj. 18. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!