4,77-re nem járt volna az ötös egy tárgyból?
A kréta szerint amely súlyozva veszi figyelembe a jegyeket, az átlagom 4,77, kerekítve 4,8 kerekítve 5.
Nem így van?
A tanár lezárt 4-re. megírtam neki, közölte ez van, ő dönti el mit kapok.
Igazgatónak is megírtam, még aznap át lett javítva 5-re. Nem a tanár által.
Akkor ki tudta jól én vagy a tanár? Úgy tűnik én.
Igen, az otos, egyszeruen nem vagy szimpi a tanárnak.
Nekem a német tanárom hasonló pl.
A mi időnkben - mikor még iskolába kellett járni, és nem neten összepuskázni mindent - még 4,8-ra is volt, hogy nem kaptuk meg az 5-öt.
De persze, nem elég, hogy suliba se kell járni, adjunk a 4,5-re is 5-öt, elvégre kerekítve annyi!
És a ti érettségitek annyit ér mint a miénk...
Majdnem!
Valójában egy plázában dolgozok vezetői pozícióban, köszönöm az érdeklődést :D
Pedig van abban valami, amit #5 írt. A tanár általában nem hülye, gondolom levette, hogy anyu írta a dolgozatokat. Az igazgató meg inkább a gyerek/szülő pártjára áll, mert itt tart az oktatás színvonala.
Ilyenkor kellene egy kis önkritikát gyakorolni, aztán végiggondolni milyen a viszony a tanárral és miért, hogy ez megtörtént
". A tanár általában nem hülye, gondolom levette, hogy anyu írta a dolgozatokat"
Hogy ő mit vett le, mit vél-sejt az az ő dolga le van szarva. Ha bizonyítható csalás van más a helyzet,de hogy ő mit vél gondol-ki nem szarja le.
Ami jegyet megadott az viszont ott van feketén fehéren és lám még az igazgató is nekem adott igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!