Mi oka lehet annak, hogy valaki minden tantárgyból ötös, de matekból épp hogy átmegy?
Nem a te gondod!
a szüleit nem zavarja? Nem tesznek semmit?????
1.Szarul tanítják.
2.Diszkalkuluás.
Esetleg ez a kettő tényállás együttvéve.
Ami viszont bizonyos, hogy az ember nem káposzta, tehát vannak közöttünk jócskán különbségek. A legnagyobb ostobaság elvárni, hogy mindenki minden tantárgyhoz egyformán jól értsen. Ez az elvárás az oktatás rákfenéje.
Mivel az előző években sok diákról kiderült, hogy diszkalkuliás, fel is lettek mentve, nos lehet, hogy szigorítottak, mint a rokkantsági felülvizsgálaton (nincs lába, de egészséges, dógozzon). Szóval bármit mondanak, lehet diszes. Vagy szimplán ő ilyen, el kell fogadni.
Én is ilyen voltam/vagyok. Mindenből színötös, de ha már alapvető számfeladatokat látok, rágörcsölök.
Nézzétek meg, hogy az analóg órát le tudja-e olvasni stresszesebb helyzetben. Ha nem igazán, akkor diszkalkulia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!