4,48 az ötös agy négyes?
Figyelt kérdés
Az hányas? Valakinek van még ilyen átlaga? Ti felelhettek az ötösért?Esetleg tanárok, ti erre az átlagra hányast adnátok, igyekezettel együtt?2017. jún. 8. 21:12
1/23 anonim válasza:
Ez egy elég erős négyes szerintem, de azon is múlik, hogy hány jegyed van az adott tantárgyból, és hanyadik osztályba jársz.
2/23 A kérdező kommentje:
vagy*
2017. jún. 8. 21:16
3/23 anonim válasza:
Hát nem is tudom, bár azt gondolnám hogy erős négyes, mivel 4,5-től kerekítenek. De esetleg tanárfüggő is lehet.
4/23 anonim válasza:
Ez teljes mértékben tanár függő én ugy gondolom! De azért erre már megszoktak adni az 5öst, főleg évvégén. Ha csak nem utál a tanár szerintem megkapod te is, max irat veled még egy dolgozatot biztos ami biztos alapon.
5/23 A kérdező kommentje:
9. osztályos vagyok, 17 ötös 7 négyes 2db kettes.
2017. jún. 8. 21:17
6/23 A kérdező kommentje:
Én amúgy nagyon kedvelem a tanáto, csak rosszul esik.Imádom a tantárgyát, nyelvet tanít, mindig megprobálom a legjobb formámat hozni..dehát... felelnem kell.
2017. jún. 8. 21:18
7/23 anonim válasza:
Mivel 2-es is van nem fogják (szerintem) megadni az 5-ost...
8/23 anonim válasza:
nalunk valami,61-tol kerekitenek felfele, a kettest meg 1,81 felett lehet megadni. Itt nem kapnal otost sajnos, en se kaptam :(
9/23 A kérdező kommentje:
háát, az nem lenne jó. De felelhetek ...szerencsére
2017. jún. 8. 21:20
10/23 anonim válasza:
Én a tanár helyében a 2 kettes miatt nem adnám meg a jelest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!