Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy számos...

Miért van az, hogy számos taánárom egyszerűen képtelen időben kezdeni és befejezni egy órát?

Figyelt kérdés

11:45-kor kezdődne a magyar óra, de a magyar tanár még mindig ki van jelentkezve a teamsen. kis szürke x van a profilja mellett. Átlagosan 10-15 percet késik, és úgy csinál mintha mi sem történt volna, vagy egyszerűen csak annyit mond, naa, most tudtam bejelentkezni.

Egész nap otthon van basszus, semmit egyebet nem csinál csak órát tart. Két óra között mi a f*sznak lép ki??? AZtán a másik, hogy nem bírja időben befejezni az órát. eldönti, hogy na, most 60 perces órákat tartunk. lesz*rja, hogy elkezdődik egy másik óra közben, mert neki most így a jó. És nem csak a magyar tanár ilyen, hanem a német, matek, fizika, kémia.

van, hogy hamarabb akarják kezdeni. 8:00 kor kezdődik az első óra 8:45-kor ér véget. Aztán a fizika tanár kitalálja, hogy 8:30-kor kezdődik a 2. óra. Hiába mondjuk, hogy de basszus, hát óránk van. Nem érdekli, egyest ír be aki nincs ott.

Számtalan levelet írtunk az igazgatónak, az ofőnek, egyik sem reagál. egyszer reagált az igazgató ennyit: köszönjük, megkaptuk a levelet, dolgoznak az ügyön.

ÓRAREND! Mi ebben a nehéz? Órarend szerint kell KÉTSZER megnyomni egy kombot. KÉTSZER. óra elején elindítja a meetinget, óra végén meg leállítja. És ennyi. Mit kell ezen kavarni állandóan?

2021. ápr. 8. 12:05
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
pesti gimiről van szó. 10. osztály
2021. ápr. 8. 12:09
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

A tanárok egy része sajnos ilyen pofátlan muslinca.

Az én időmben is így ment, mikor én jártam iskolába, csak nem távoktatásban. Sokuk szarik mindenre, azt hiszik hogy következmény nélkül bármit megtehetnek, mert az igazgatóval úgy is le vannak bratyizva. Meg kéz kezet most alapon.

2021. ápr. 8. 12:16
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

sajnos a "lefelé tapos, felfelé nyal" típusú embereknél elég gyakori, hogy ha van valami kis korlátozott hatalmuk vagy hatáskörük, akkor úgy gondolják, hogy ezen belül mindent megengedhetnek maguknak, ez valami posztkomcsi örökség

mentségükre legyen mondva, a szokásos óraközi szünetek baromira rövidek tanárnak, diáknak egyaránt, de mást nem nagyon tudok felhozni. ha még a panaszokat is így kezelték, akkor egyszerűen egy szar hely a suli, ilyen szempontból legalábbis.

amúgy egymással nincs konfliktusuk? mert többnyire nem szokták jó néven venni, ha a diákok azért késnek, mert egy másik kolléga lesz.rja, hogy mikor ér véget a tanóra...

2021. ápr. 8. 12:18
 4/21 A kérdező kommentje:
2: Hát igen, tapasztalom. Egyébként meg amíg a suliban tanít kötelessége a teljes 45 percet kihasználni eltolás nélkül. Én vagyok a tanuló, én mondom meg, hogy mikor engedheti meg magának, hogy ne tanítson.
2021. ápr. 8. 12:19
 5/21 anonim ***** válasza:
31%
Találj már ki érdekesebb sztorit
2021. ápr. 8. 12:19
 6/21 A kérdező kommentje:

3: Mármint tanár-tanár konfliktusra gondolsz?

5: Ezt hogy érted?

2021. ápr. 8. 12:20
 7/21 A kérdező kommentje:

3: Hát igen, rövid. főleg úgy, hogy mínusz 15 perc a szünetünk, mert 30-kor kezdi 55 helyett :(

5ös- Mi a gondod pontosan? Az, hogy elegem (elegünk) van már ebből a szórakozásból, a végtelen pofátlanságból a tanárok részéről?

2021. ápr. 8. 12:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként meg amíg a suliban tanít kötelessége a teljes 45 percet kihasználni eltolás nélkül."

olyan értelemben nem kötelessége, hogy adhat pl. szabad foglalkozást, de el nem tolhatná.

"Én vagyok a tanuló, én mondom meg, hogy mikor engedheti meg magának, hogy ne tanítson."

ez ilyen formában semmiképp nem igaz. viszont a tanár (igazgató, stb.) felett is állnak személyek vagy testületek, akik felé el kell tudniuk számolni a munkájuk minőségéről.

2021. ápr. 8. 12:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mármint tanár-tanár konfliktusra gondolsz?"

igen. nálunk főleg a tesitanár került konfliktusba, mert kevés idő maradt óra után átöltözni és átérni a következő óra helyszínére, így rendszeres volt a késés illetve az óra első tíz percében a jövés-menés, amit az érintett tanárok eléggé nehezményeztek.

2021. ápr. 8. 12:27
 10/21 A kérdező kommentje:

8-as: a szabad foglalkozás is tanítás valamilyen formában. a nem tanítás alatt azt értem, hogy nem jön órára, késik, nem adja le az anyagot. Egyébként az én osztályomban mindig kérni szoktuk, hogy vegyünk át valamit, mert vagy gyakorolni szeretnénk, vagy tanulni.

"ez ilyen formában semmiképp nem igaz." de, igaz, mert már nem vagyok tanköteles, saját akaratomból járok iskolába. Viszont jogom van hozzá, hogy megmondjam, ne kávézgasson a büfénél beszélgetve, hanem jöjjön órára. Mert erre is volt számos példa. Amikor még bejártunk a legtöbb késés 17 perc volt az angol tanár részéről. Teremből kinézve kávézgató fecsegő tanárnéniket láttunk.

Szerintem jogos a felháborodás

2021. ápr. 8. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!